Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ:  Δασκάλα διοργάνωνε το δικό της… fight club μέσα στην τάξη

ΗΠΑ: Δασκάλα διοργάνωνε το δικό της… fight club μέσα στην τάξη

Αρκετές μαθήτριες ειδοποίησαν τους υπεύθυνους στο Γυμνάσιο στο Ταλαχάσι και κατήγγειλαν όσα έκανε η δασκάλα μέσα στην αίθουσα, ωστόσο η 23χρονη δασκάλα αρνήθηκε ότι διοργάνωσε τους καυγάδες.

Πρωτοφανές αλλά αληθινό. Μία δασκάλα σε Γυμνάσιο της Φλόριντα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, καθώς σύμφωνα με αναφορές, διοργάνωνε το δικό της… fight club μέσα στην τάξη με τους μαθητές να καβγαδίζουν.

Η 23χρονη Angel Footman, φέρεται να επέτρεπε στα παιδιά να χτυπούν το ένα το άλλο μέχρι αναισθησίας, καθώς εκείνη κοιτούσε από το γραφείο της.

Μάλιστα, μερικές φορές έλεγε στα παιδιά να μην καταγράφουν τα χτυπήματα ή να μην τραβούν την προσοχή ουρλιάζοντας και φωνάζοντας.

Αρκετές μαθήτριες ειδοποίησαν τους υπεύθυνους στο Γυμνάσιο Γκρίφιν στο Ταλαχάσι, και κατήγγειλαν όσα έκανε η δασκάλα μέσα στην αίθουσα.

Oι κανόνες του αυτοσχέδιου «fιght club»

Βέβαια τηρούσε και κάποιους κανόνες: να μην καταγράφουν με κινητό τους τσακωμούς και να μην ουρλιάζουν για να μην τους ακούσουν στο σχολείο.

Aρκετές μαθήτριες ειδοποίησαν τους υπεύθυνους στο Γυμνάσιο Γκρίφιν στο Ταλαχάσι, και κατήγγειλαν όσα έκανε η δασκάλα μέσα στην αίθουσα.

Τα κορίτσια μάλιστα έδωσαν πολλά βίντεο που γυρίστηκαν στα τέλη του περασμένου μήνα και έδειχναν την Footman να βρίσκεται στο γραφείο της ενώ οι μαθητές έριχναν μπουνιές ο ένας στον άλλον.

Το βίντεο την έδειχνε να καθορίζει τους κανόνες του αυτοσχέδιου αγώνα μποξ, λέγοντας στους συμμετέχοντες να μην τραβούν τα μαλλιά και να περιορίζουν τις επιθέσεις τους σε 30 δευτερόλεπτα ο καθένας, ανέφερε το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα οι μαθητές είπαν ότι σχεδίαζαν τις συμμετοχές τους στην τάξη της Footman και ότι οι ρεβάνς μερικές φορές ενθαρρύνονταν.

Η δασκάλα αρνήθηκε ότι διοργάνωνε τους καβγάδες, όταν την ρώτησαν οι υπεύθυνοι του σχολείου, αλλά υποστήριξε ότι ήταν λάθος της ότι δεν ανέφερε και δεν διέκοψε τους τσακωμούς μεταξύ των μαθητών της.

Η 23χρονη συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την δίκη της.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024