Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βιλντόζα: «Δε με ενδιαφέρουν όσα γράφονται»

Βιλντόζα: «Δε με ενδιαφέρουν όσα γράφονται»

Ο Αργεντινός στο περιθώριο των δηλώσεων για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Φενέρμπαχτσε τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα μεταγραφικά σενάρια γύρω απ’ το όνομά του.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται στο Βελιγράδι στην τελευταία αγωνιστική της Regular Season της Euroleague τη Φενέρμπαχτσε αύριο (20:00), έχοντας αποκλειστεί από τα Play-Offs ωστόσο θα παλέψει για το γόητρο.

Ο Λουκ Βιλντόζα λοιπόν στο περιθώριο των δηλώσεων του για την αναμέτρηση με τους Τούρκους μίλησε και για τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν, ήδη να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν όσα λέγονται, υπονοώντας ότι κοιτάζει μόνο τα του Ερυθρού Αστέρα.

Αναλυτικά ο Αργεντινός ξεκίνησε στη Media Day για τον αγώνα της Euroleague ως εξής για τις φήμες που τον θέλουν να έχει κλείσει κάπου:

«Δεν με ενδιαφέρουν όσα γράφονται. Τα έμαθα όταν μου τα είπε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ομάδας. Δεν έχω τίποτα να πω».

Όσον αφορά τον αγώνα με τους Τούρκους είπε: «Έχουμε δει ορισμένα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε, είναι μια δυνατή ομάδα. Έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στην Εφές, οπότε θα έχουμε δύσκολη δουλειά μπροστά μας».

Όσο για το τι πήγε στραβά στη φετινή πορεία των «ερυθρόλευκων» είπε: «Νομίζω πως κάναμε μια καλή σεζόν, αν σκεφτούμε πώς ξεκινήσαμε τη χρονιά. Όταν ήρθα εδώ η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά, έπαιζε άσχημα. Βελτιώσαμε τη θέση μας με μια σειρά από νίκες. Όμως, χάσαμε κάποια παιχνίδια, που θα έπρεπε να έχουμε χάσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Πλέον είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι για την Αδριατική Λίγκα».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024