Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κατάκοιτη και τέρας 128 κιλά» - Η τελευταία της επιθυμία

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κατάκοιτη και τέρας 128 κιλά» – Η τελευταία της επιθυμία

Η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της, την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε την τελευταία της επιθυμία.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή, τον Νίκο Κούρκουλο και την τελευταία της επιθυμία.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την αδυναμία της στον Νίκο Κούρκουλο, αποκαλύπτοντας ότι της λείπει περισσότερο γιατί ήταν οικογένειά της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συνέντευξη, γεμάτη εξομολογήσεις και αλήθειες στην Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τα τις έντονες στιγμές της πορείας της, την προσωπική της ζωή, ενώ αποκαλύπτει την τελευταία της επιθυμία.

«Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Τίποτα άλλο. Δεν νομίζω ότι πέθαιναν για μένα οι συνάδελφοί μου. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που το σκέφτομαι, αρρωσταίνω.

Ήξερε τα πάντα για την προσωπική μου ζωή. Είχε τραβήξει πολλά με τα παθήματά μου. Με προστάτευε, με φρόντιζε, με μάλωνε και ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αποκάλυψη για την κακοποίηση και τον Νίκο Κούρκουλο

Μιλώντας για την περίοδο που υπήρξε με κακοποιητικό σύντροφο, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε την επικοινωνία της με τον Κούρκουλο. «Η ατάκα που θυμάμαι ήταν το «Δεν σε αντέχω». Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα «Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός». Ήρθε με τη μηχανή, «καθάριζε» ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε μέχρι το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά.

Περνούσαν οι μήνες και με το πρόσωπο αυτό ή το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφέ. Μας έβλεπε ο Νίκος και μου έλεγε «βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, τον έβρισα, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;» αποκάλυψε για όσα έντονα βίωσε στην προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει τον μεγάλο έρωτα στη ζωή της. «Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά», υπογράμμισε. Δεν ήταν, όμως, ο άνθρωπος με τον οποίο και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσο για το γεγονός που την οδήγησε στον γάμο παρά το γεγονός πως ήξερε ότι θα διαλυθεί, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε πως το έκανε γιατί ήθελε να αφήσει το θέατρο.

«Είχα περάσει μια άσχημη κατάσταση και ήθελα να μαζευτώ στον πύργο μου. Ένα τεράστιο σπίτι στα Σπάτα, κοιμόμουν μόνη μου σε μια άκρη του σπιτιού παρά το ότι ήμουν παντρεμένη. Ήθελα να είμαι μια νοικοκυρά. Να φύγω από το περιβάλλον που είχα ζήσει. Δεν έγινε αυτό τελικά. Έλεγα θα φύγω, αλλά με παρέσυρε ο Βολανάκης και με πήρε στο Κρατικό Βορείου Ελλάδας και τελικά δεν άφησα το θέατρο».

«Ήμουν κατάκοιτη 128 κιλά»

Μιλώντας για τη φωτογραφία που δημοσιοποίησε ενώ είχε μείνει κατάκοιτη με πολλά παραπάνω κιλά, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε ότι το έκανε για λόγους ηθικής.

«Δημοσίευσα φωτογραφία μου από την περίοδο που ήμουν κατάκοιτη με παραπάνω κιλά για λόγους ηθικής και προσφοράς. Ήμουν τέρας, 128 κιλά. Από την άλλη πλευρά ήμουν καθισμένη σε μια πολύ ωραία πολυθρόνα με πολύ ωραίο φουστάνι.

Έδειξα αυτή την τερατώδη φωτογραφία για ανθρώπους που είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα, όπως κι εγώ. Για ανθρώπους που είχαν χάσει τον εαυτό τους. Ήθελα να τους πω: Προσπαθήστε, εγώ προσπάθησα και το νίκησα», υπογράμμισε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Παράλυτη, κατάκοιτη, έριξα 128 κιλά ακίνητη. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μπορώ να γυρίσω ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Είναι φρικτό πράγμα», συμπλήρωσε.

Με τη μητέρα της να έχει φύγει από τη ζωή στα 107 της χρόνια, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε ότι φρίττει στην ιδέα να γεράσει τόσο. Βλέπει τον θάνατο σαν μια ωραία μετάβαση από εδώ.

«Δεν με φοβίζει ο θάνατος»

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, αποκάλυψε και την τελευταία της επιθυμία. «Δεν με φοβίζει καθόλου ο θάνατος. Έχω και μια περιέργεια για το τι θα δω αν φύγω από εδώ. Θα βρούμε τίποτα; Με τη Μάρθα Καραγιάννη λέγαμε πάντα «τι θα βρούμε εκεί;».

Έμπαινε ο Δαλιανίδης στα γυρίσματα και έλεγε «τίποτα, αηδίες. Σαν τα ραδιόφωνα είμαστε. Τραβάμε την πρίζα, σβήνει το ραδιόφωνο». Εμείς θέλαμε να δούμε κάτι. Η επιθυμία μου είναι να με κάψουν. Δεν θέλω τη σήψη και τα σκουλήκια», εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Τίποτα που είναι σίγουρο δεν μπορεί να είναι και μακάβριο. Υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από τη μετάβαση; Δεν υπάρχει. Πιστεύω στο σύμπαν πάρα πολύ με έναν δικό μου αιρετικό τρόπο. Είναι αδύνατον να μην πιστέψεις κάπου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024