Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα αποχώρηση «βόμβα» από την «Γη της Ελιάς»

Νέα αποχώρηση «βόμβα» από την «Γη της Ελιάς»

Ήρθε ο Ντάνος, φεύγει η...

Πιστό στο καθημερινό ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό κάθε βράδυ το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «Γη της ελιάς» συνεχίζει να σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης.

Το κοινό συντονίζεται σχεδόν κάθε βράδυ της εβδομάδας στο MEGA προκειμένου να παρακολουθήσει τις ιστορίες των αγαπημένων του χαρακτήρων. Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου έδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν, αφού συνεχώς νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους κι άλλοι μας αποχαιρετούν.

Ήρθε ο Ντάνος, φεύγει η…

Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι αυτό που Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος… έφτασε στη Μάνη στο επεισόδιο της Μ. Τρίτης.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί κάποιοι ηθοποιοί να έχουν ήδη ανακοινώσει το προσωπικό τους τέλος από τη «Γη της ελιάς» αλλά, μέσα από τα social media, ήρθε πριν λίγες ώρες μια αγαπημένη ηθοποιός να προδώσει και την δική της αυλαία από το επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ του MEGA.

Ο λόγος για την Χρύσα Παπά, η οποία ερμηνεύει με μεράκι την Εύα. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε ένα από τα τελευταία της γυρίσματα για τη «Γη της ελιάς» δημοσιεύοντας μια ιστορία στην οποία και ποζάρει με χαμόγελο πλάι στην συμπρωταγωνίστρια της, Δώρα Χρυσικού.

«Με την Δώρα στα τελευταία μου γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς» έγραψε χαρακτηριστικά η Χρύσα Παππά ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το τέλος της Εύας από την καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού.

Δείτε την ανάρτηση

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, μάλιστα, η ηθοποιός είχε αποχαιρετήσει διαδικτυακά τον τηλεοπτικό της αδελφό σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «και τώρα που τέλειωσαν τα γυρίσματα μας, κλείνει αυτός ο κύκλος για να ανοίξουν άλλοι».

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024