Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, που είχαν εισηγηθεί εδώ και καιρό την απομάκρυνση του 33χρονου από την ομάδα ΔΙΑΣ, αποκάλυψε στο LIVE NEWS ότι επιθυμούσαν την απομάκρυνσή του γιατί αμελούσε εντελώς τα καθήκοντά του.
Οι αστυνομικοί αυτή την στιγμή ερευνούν το σενάριο αν όλη αυτή η εμπλοκή του 33χρονου με τα ναρκωτικά ξεκίνησε από την διακίνηση αναβολικών κι έτσι δημιούργησε ένα κύκλο γνωριμιών.
Το μεγάλο ζητούμενο είναι ποιος ήταν το στήριγμά του στην ΕΛΑΣ που αφότου εκδιώχθηκε από την ομάδα ΔΙΑΣ, τον επανέφερε σε τμήμα στα νότια προάστια.
Ο 33χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότηταενώ την ίδια ώρα διεξάγεται ΕΔΕ στην ΕΛΑΣ έτσι ώστε να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση.
Πρωταγωνιστής σε βίντεο του Snik
Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ πασίγνωστου τράπερ ήταν ο αστυφύλακας που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική.
Όπως φαίνεται από τις εικόνες, ο 33χρονος με καλυμμένο το πρόσωπό του, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας