
Survivor Spoiler: Αλλάζουν ξανά τα πάντα – Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία
Γίνεται χαμός!
Οι ανατροπές στο Survivor All Star δε σταματούν ποτέ και οι μετακινήσεις από τη μια ομάδα στην άλλη προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες.
Απόψε οι μπαντάνες αλλάζουν, οι παίκτες αφήνουν πίσω τους φίλους τους και οι στρατηγικές χτίζονται ξανά από την αρχή.
Ο Γιώργος Κόρομι νιώθει απογοητευμένος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας είναι σε αντιπαράθεση με όλους νιώθοντας πικρία και απογοήτευση.
Όλα δείχνουν πως ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μετακινηθούν στους Μπλε, ενώ η Μελίνα Μεταξά θα βρεθεί στους Κόκκινους.
Στο Συμβούλιο του νησιού οι «εκρήξεις» είναι απανωτές…
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κερδίζουν οι Μπλε.
Η κόκκινη ομάδα θα αναγκαστεί να ψηφίσει στο Συμβούλιο του Νησιού τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
- Νετανιάχου: Υποστηρίζει ότι χριστιανικά χωριά στον Λίβανο ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Τούχελ: «Δεν είναι αλήθεια» – Ο προπονητής της Αγγλίας διέψευσε τα σενάρια για Viagra ενόψει Μεξικού
- Fly Athens 2026: Έμεινε στην τρίτη θέση ο Καραλής
- Θλίψη στην Κρήτη: Δημοσιογράφος η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο ΙΧ στο Ηράκλειο
- Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα στο Παγκράτι – Προσήχθη ο αδελφός του
- Ελλάδα – Πορτογαλία 56-71: Απογοητευτική η Εθνική, σε κίνδυνο η συμμετοχή στο Παγκόσμιο!

