
Survivor Spoiler: Αλλάζουν ξανά τα πάντα – Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία
Γίνεται χαμός!
Οι ανατροπές στο Survivor All Star δε σταματούν ποτέ και οι μετακινήσεις από τη μια ομάδα στην άλλη προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες.
Απόψε οι μπαντάνες αλλάζουν, οι παίκτες αφήνουν πίσω τους φίλους τους και οι στρατηγικές χτίζονται ξανά από την αρχή.
Ο Γιώργος Κόρομι νιώθει απογοητευμένος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας είναι σε αντιπαράθεση με όλους νιώθοντας πικρία και απογοήτευση.
Όλα δείχνουν πως ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μετακινηθούν στους Μπλε, ενώ η Μελίνα Μεταξά θα βρεθεί στους Κόκκινους.
Στο Συμβούλιο του νησιού οι «εκρήξεις» είναι απανωτές…
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κερδίζουν οι Μπλε.
Η κόκκινη ομάδα θα αναγκαστεί να ψηφίσει στο Συμβούλιο του Νησιού τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
- Ιράν: Ο Τραμπ, φέρεται να σκληραίνει τους όρους της συμφωνίας – Νάρκη εντοπίστηκε στα Στενά του Ορμούζ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (31/5): Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη και φιλικά ενόψει Μουντιάλ
- Νέες διασώσεις αλλοδαπών σε Κρήτη και νότια Πελοπόννησο
- ΠΑΣΟΚ: Ο «διμέτωπος» του Ανδρουλάκη κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα και οι δημοσκοπήσεις
- Σπερς – Νικς: Και τώρα οι δύο τους – Αυτό είναι το πρόγραμμα των τελικών του NBA
- Ιερά Οδός: Τρόμος για 20χρονη – Τέσσερις ανήλικοι την χτύπησαν και της άρπαξαν το κινητό


