Με την πρώην ευρωβουλευτή, Κωνσταντίνα Κούνεβα, συναντήθηκε την Παρασκευή ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην έδρα του κόμματος στον Περισσό.

Κατά τη συνάντησή τους, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Περισσού, ο κ. Κουτσούμπας και η Κωνσταντίνα Κούνεβα «συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μάη, και το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης που απευθύνει το ΚΚΕ».

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία δήλωσε πως δίνει το «παρών» σε αυτό το κάλεσμα, θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας.

Μία προσέγγιση με «ευτυχή» κατάληξη

Η προσέγγιση της πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ είχε γίνει γνωστή το τελευταίο διάστημα, καθώς η κυρία Κούνεβα, τον Μάρτιο, ήταν κεντρική ομιλήτρια στη μαζική σύσκεψη του ΚΚΕ με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του ΕΜΠ.

Τότε, μάλιστα, είχε καλέσει τους εργαζομένους στις κάλπες του 2023 να εμπιστευτούν αυτούς που «είναι πάντα μπροστάρηδες στους αγώνες, τους υποψήφιους με το ΚΚΕ».

Επιπλέον, το περασμένο Σάββατο η ίδια παρευρέθηκε στην ημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα τις σιδηροδρομικές μεταφορές.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου, όμως, επισημοποιήθηκαν οι φήμες ότι η Κωνσταντίνα Κούνεβα θα είναι υποψήφια με το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές και, μάλιστα, στην Α’ Αθήνας.