
Πάτρα: Πήγαν για ψάρεμα και γύρισαν με καρχαριοειδές 3 μέτρων
Ο μήκους τριών μέτρων καρχαρίας πιάστηκε στο ύψος της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου
Το τελευταίο που περίμεναν ψαράδες, οι οποίοι είχαν βγει στα ανοιχτά του Κορινθιακού κόλπου για ψάρεμα ήταν να βρουν έναν… καρχαριοειδές στα δίχτυα τους. Μάλιστα, όταν το αντιλήφθηκαν, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, λόγω του βάρους του, για να το ανεβάσουν πάνω στο ψαροκάικο.
Ο μήκους τριών μέτρων καρχαρίας πιάστηκε στο ύψος της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιχθυοπωλείο, στο Ρίο.

Έσπευσαν…
Δεκάδες πολίτες πέρασαν από το σημείο για να δουν τον τεράστιο καρχαρία, σύμφωνα με το tempo24.news και κάποιοι για να αγοράσουν ένα κομμάτι του για το μεσημβρινό τραπέζι.

- «Εξόφθαλμη επιχείρηση χειραγώγησης», βλέπει το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις
- Νοσηλευτές: Δραματική υποστελέχωση στην Ελλάδα – «Είναι λίγοι στη βάρδια και εξουθενώνονται»
- Στινγκ: Η Θάτσερ, η τοξική αρρενωπότητα και η κόντρα με τους Police – «Οι άνδρες σήμερα δεν εκτονώνουν τη δύναμη τους»
- Τι είχες «Νέι», τι είχα πάντα: Νέες ενοχλήσεις ο Νεϊμάρ, έντονη ανησυχία στην Εθνική Βραζιλίας ενόψει Μουντιάλ
- Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 16 μαθήτριες κάηκαν ζωντανές από φωτιά που ξέσπασε σε κοιτώνα σχολείου θηλέων
- «Κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες – Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο της», λέει ο Καρπουχτσής της ΕΛΑΣ




