Πάτρα: Πήγαν για ψάρεμα και γύρισαν με καρχαριοειδές 3 μέτρων
Ο μήκους τριών μέτρων καρχαρίας πιάστηκε στο ύψος της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου
Το τελευταίο που περίμεναν ψαράδες, οι οποίοι είχαν βγει στα ανοιχτά του Κορινθιακού κόλπου για ψάρεμα ήταν να βρουν έναν… καρχαριοειδές στα δίχτυα τους. Μάλιστα, όταν το αντιλήφθηκαν, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, λόγω του βάρους του, για να το ανεβάσουν πάνω στο ψαροκάικο.
Ο μήκους τριών μέτρων καρχαρίας πιάστηκε στο ύψος της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιχθυοπωλείο, στο Ρίο.
Έσπευσαν…
Δεκάδες πολίτες πέρασαν από το σημείο για να δουν τον τεράστιο καρχαρία, σύμφωνα με το tempo24.news και κάποιοι για να αγοράσουν ένα κομμάτι του για το μεσημβρινό τραπέζι.
- Πίσω στο σπίτι με τους γονείς: Ένδειξη ήττας ή συνετή επιλογή για το μέλλον;
- Συνταγή: Λαζάνια με μανιτάρια και σπανάκι
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Πρόωρος τελικός Πορτογαλία-Ισπανία και μετά ΗΠΑ-Βέλγιο
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Όλες οι διασταυρώσεις και τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών
- Λάρισα: Συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη εν αναμονή διορισμού συνηγόρου για κατηγορούμενο
- Τραγική κατάληξη για τον Ρίβας: Ο γνωστός βολεϊμπολίστας και η οικογένειά του θύματα των σεισμών στη Βενεζουέλα!
- Λαρεντζάκης: «Ο κόσμος πάντα αγκαλιάζει την Εθνική, τους απογοητεύσαμε»
- Τι μετράει περισσότερο στο περπάτημα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)

























![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442