Δολιοφθορά στο φωτισμό καταγγέλλει ο Δήμαρχος Χαλανδρίου
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου με ανάρτηση του, κάνει λόγο για δολιοφθορά σε όλους τους στύλους του δημοτικού φωτισμού στη περιοχή Άνω Πάτημα.
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με αφορμή τα κομμένα καλώδια σε στύλους οδοφωτισμού αναφέρει: «Επιμελώς κομμένα ηλεκτρικά καλώδια σε όλους τους στύλους του δημοτικού φωτισμού, παραβίαση των πινάκων, πειραγμένοι χρονοδιακόπτες, σπασμένα λουκέτα.
Αυτή ήταν η εικόνα που αντίκρισαν χθές Δευτέρα και σήμερα Τρίτη οι ηλεκτρολόγοι του δήμου στο νέο κοινόχρηστο χώρο πρασίνου και στην παιδική χαρά του Άνω Πατήματος.
Η δολιοφθορά αποκαταστάθηκε και μάλιστα δυο φορές, τα φώτα απόψε άναψαν και αύριο πρωί θα κατατεθεί μήνυση».
Πηγή φωτογραφίας: facebook Δημάρχου Χαλανδρίου
Πηγή φωτογραφίας: facebook Δήμος Χαλανδρίου
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026



