
Αλλάζει ριζικά ο καιρός μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει πως αλλάζει ριζικά ο καιρός μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη.
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός κατά τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Ωστόσο μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, ο καιρός θα είναι άστατος. Όπως ανέφερε στην πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, αύριο, Παρασκευή (7/4) η ημέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό, αλλά θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ και το προσεχές Σάββατο (8/4) ο καιρός θα είναι καλός.
Ωστόσο από την Κυριακή, η εικόνα του καιρού θα αλλάζει ριζικά με έντονα φαινόμενα, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη ή την Μεγάλη Τετάρτη, οπότε και αναμένεται η κατάσταση να σταθεροποιηθεί.
Ανοιξιάτικος ο καιρός μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα
Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη οι καιρικές συνθήκες το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα επανέλθουν σε δεδομένα άνοιξης καθώς θα έχουμε ήπια φαινόμενα, με τη θερμοκρασία σταδιακά να αυξάνεται και να επανέρχεται σε φυσιολογικές για την εποχή τιμές.
Πάντως σήμερα, Πέμπτη (6/4) θα έχουμε αρκετές βροχοπτώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα δούμε και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
Δείτε τον καιρό με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα



