
Κιβωτός του Κόσμου: Το νέο σπίτι του πατέρα Αντωνίου – Η αντίδραση της πρεσβυτέρας
Ούτε οι γείτονες δεν γνωρίζουν ποιος μένει στο συγκεκριμένο σπίτι, μετά τις καταγγελίες εναντίον του πατέρα Αντωνίου στην Κιβωτό του Κόσμου.
Ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα βρήκαν νέο σπίτι στο Κρυονέρι, καθώς πριν λίγους μήνες, μετά τις σοβαρές καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου –για κακοποιήσεις και ασέλγειες αλλά και για τα οικονομικά της Δομής- αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το διαμέρισμα στο οποίο έμεναν στο κτήριο της δομής της «Κιβωτού».
Το νέο σπίτι τους παρουσίασε η εκπομπή T-live που μάλιστα εντόπισε και την πρεσβυτέρα η οποία αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση. Μάλιστα, εμφανώς θορυβημένη μπήκε και πάλι στο σπίτι, χτυπώντας δυνατά την πόρτα.
Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτόν τον λόγο ούτε οι γείτονές τους γνώριζαν ποιοι μένουν στο διπλανό σπίτι.
Η χλιδή στο παλιό σπίτι τους στον Κολωνό
Το παλιό σπίτι τους στον Κολωνό, που άφησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, ήταν, όπως φαίνεται στο βίντεο, αρκετά χλιδάτο.
Βγαίνοντας από το ασανσέρ υπάρχει ο χώρος υποδοχής και στα δεξιά ένας χώρος, σαν στούντιο, όπου έμενε ο πατέρας Αντώνιος. Εκεί βρισκόταν το κρεβάτι του, ένα μπιλιάρδο και όργανα γυμναστικής.
Στα αριστερά, υπήρχε ένα διαμέρισμα με κουζίνα και υπνοδωμάτια, όπου έμεναν η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και ο μικρός Νώε.
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
- Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιταλία έγινε αισθητός σε νησιά του Ιονίου
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά

