
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ήμουν έγκυος όταν ξεκίνησα να συζώ με τον Φάνη Μουρατίδη»
Τι δήλωσε η ηθοποιός;
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Φάνης Μουρατίδης γνωρίστηκαν το 2007 σε ένα ταξίδι στα Χανιά, όταν είχαν πάει εκεί για γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» στην οποία πρωταγωνιστούσαν.
Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν γρήγορα κοντά, έγιναν ζευγάρι και μέχρι σήμερα παραμένουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.
Μαζί έχουν αποκτήσει και δύο γιους, τον Έκτορα και τον Αλέξανδρο, που είναι η Νo1 προτεραιότητα στη ζωή τους.
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πριν λίγο καιρό μίλησε για την οικογένεια και τον σύζυγό της, στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έκανε αποκαλύψεις για την αρχή της σχέσης τους.
«Μέχρι να αποφασίσουμε ότι είμαστε μαζί, μέχρι να είμαστε μαζί, μέχρι να μείνω έγκυος και τα λοιπά πέρασε πολύ λίγος καιρός. Περίπου 3-4 μήνες», είπε αρχικά η ηθοποιός.
Και πρόσθεσε: «Ήμουν έγκυος όταν μείναμε μαζί. Ο Φάνης μου είπε «πρέπει να μείνουμε μαζί τώρα, πώς θα γίνει;» , αλλά εγώ δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι λίγο της συνήθειας κι έλεγα «ωραία είναι μόνη μου, απλά να συναντιόμαστε». Ο Φάνης ήρθε στο δικό μου σπίτι κι όχι -το στερεοτυπικό- εγώ στο δικό του».
Όσο για το πρώτο διάστημα της συγκατοίκησής τους; Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε ότι «στην αρχή μου ήταν λίγο άβολο, γιατί ο Φάνης έχει έναν δικό του τρόπο ύπαρξης, διαφορετικό από εμένα. Εμείς γνωριστήκαμε, κάναμε οικογένεια, όλα μαζί. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι σωστό, όμως είμαστε μαζί 15 χρόνια τώρα».
Δείτε το απόσπασμα
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ


