Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριες από Βαγγέλη Μαρινάκη, ΠΑΕ και ΚΑΕ (pics)

Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριες από Βαγγέλη Μαρινάκη, ΠΑΕ και ΚΑΕ (pics)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τις παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Οι αναρτήσεις από ΠΑΕ και ΚΑΕ

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 87-83 στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ και με 4-1 στη σειρά των τελικών κατέκτησε το 7ο πρωτάθλημα στην ιστορία του στο μπάσκετ γυναικών.

Μια σπουδαία επιτυχία από τα κορίτσια του Ολυμπιακού, με τις Ερυθρόλευκες να επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και να γεμίζουν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο των Πειραιωτών και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ ανέβασε μήνυμα στα social media, με το οποίο συνεχάρη τις παίκτριες της ομάδας μπάσκετ για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Θερμά συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας για την κατάκτηση του 7ου Πρωταθλήματος Ελλάδας μέσα σε 8 χρόνια! Μια ομάδα όνειρο», ανέφερε ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Ανάρτηση για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ έκανε στα social media και η ΠΑΕ, η οποία στο μήνυμά της ανέφερε: «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας για την κατάκτηση του 7ου Πρωταθλήματος Ελλάδας».

Από την πλευρά της η ΚΑΕ ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος!!!».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024