Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καυστική ανάρτηση Σκέρτσου για Μιθριδάτη

Καυστική ανάρτηση Σκέρτσου για Μιθριδάτη

«Ο σεξιστικός και ομοφοβικός λόγος του Μιθριδάτη επιβραβεύεται με μια θέση στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ ενώ γίνεται πολιτική γαργάρα από τον τομέα Ισότητας και Δικαιωμάτων του κόμματος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Άκης Σκέρτσος

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις,  στο κυβερνητικό στρατόπεδο, για την συμμετοχή του Μιθριδάτη, στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη σκυτάλη, πήρε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος προχώρησε σε μια ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση στα social media, με τίτλο: «Να χαρώ εγώ «μπρόοδο»!». Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων, για τον ΣΥΡΙΖΑ, «αυτό που προέχει τελικά είναι ο άνευ ορίων και όρων στρατευμένος αντικυβερνητικός λόγος…ακόμη κι αν μαζί του ξεπλένονται οι δημόσιες επιθέσεις του «καλλιτέχνη» κατά γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+».

«Δεν θα πάρουμε…»

«Να χαρώ εγώ «μπρόοδο»!
Ο σεξιστικός και ομοφοβικός λόγος του Μιθριδάτη επιβραβεύεται με μια θέση στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ ενώ γίνεται πολιτική γαργάρα από τον τομέα Ισότητας και Δικαιωμάτων του κόμματος, διότι αυτό που προέχει τελικά είναι ο άνευ ορίων και όρων στρατευμένος αντικυβερνητικός λόγος…ακόμη κι αν μαζί του ξεπλένονται οι δημόσιες επιθέσεις του «καλλιτέχνη» κατά γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+.
Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε…
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως για όσους καλλιτέχνες δεν ενημερώθηκαν, το Υπουργείο που δήθεν «μισεί» τον πολιτισμό την Παρασκευή ολοκλήρωσε και παρέδωσε την εισήγησή του, όπως είχαμε δεσμευθεί, για τη δημιουργία ανώτατης σχολής παραστατικών τεχνών.
Επίσης, πριν λίγες μέρες η ΚΟ της ΝΔ -και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ- ψήφισε για πρώτη φορά διάταξη που βάζει τέρμα στις απλήρωτες υπερωρίες των καλλιτεχνών και ορίζει τον χρόνο της πρόβας για ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές, τραγουδιστές, ως χρόνο εργασίας που αμοίβεται από τον εργοδότη.
Πρόκειται για δυο δίκαια και διαχρονικά αιτήματα των εργαζομένων στον πολιτισμό που καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν υλοποίησε έως σήμερα».

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024