
Σοβαρά επεισόδια σε καταυλισμό στα Φάρσαλα – Νεκρός 42χρονος
Κατά την διάρκεια των επεισοδίων φέρεται να έχασε τη ζωή του, ένας άντρας ηλικίας περίπου 42 ετών, ωστόσο δεν ήταν μεταξύ αυτών που καβγάδισαν.
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα χθες βράδυ στα Φάρσαλα στον καταυλισμό των Ρομά. Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν καυγά μεταξύ τουλάχιστον δύο ατόμων.
Κατά την διάρκεια των επεισοδίων στον καταυλισμό, φέρεται να έχασε τη ζωή του, άγνωστο μέχρι στιγμής με ποιο τρόπο, ένας άντρας ηλικίας περίπου 42 ετών, ωστόσο δεν ήταν ο ένας εκ των δύο που καβγάδισαν.
Συνεχίστηκαν τα επεισόδια και στο Κέντρο Υγείας
Ο άντρας είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας, όπου συνεχίστηκαν τα επεισόδια, σύμφωνα με το onlarissa.gr. Ευτυχώς επενέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας και εκτονώθηκε η κατάσταση. Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκαν κάποιες φθορές στην κεντρική είσοδο του Κέντρου Υγείας.
Παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του 42χρονου.
- ΑΕΚ: Παραμένει στα κιτρινόμαυρα ο Φίζελ
- Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
- Πώς δρούσε η σπείρα που έκανε διαρρήξεις και απάτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και της εφορίας – 8 συλλήψεις
- Μπορεί μια ταινία τρόμου να προκαλέσει μετατραυματικό στρες;
- Ο Τραμπ λέει ότι κέρδισε 1,2 δισ. από κρυπτονομίσματα επειδή «όλοι επωφελούνται» από την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο
- LIVE: Αγγλία – ΛΔ Κονγκό


