Το ευχαριστώ στους κατοίκους στον Έβρο και το βίντεο που ανέβασε στα social media ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ανάρτηση ενός βίντεο στα social media από την περιοδεία του στον Έβρο προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Έβρος μας ενώνει και μας δυναμώνει, ώστε να καθορίσουμε μόνοι μας το αύριο. Για να προχωράμε μαζί ενωμένοι σταθερά, τολμηρά και διαρκώς μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βολές Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Δεν θα συνεχίζατε την επέκταση στον φράχτη - Θα έμπαινε ο καθένας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στις Εβρίτισσες και στους Εβρίτες, που έβαλαν και βάζουν πολύ μεγάλη πλάτη για την πατρίδα», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σταθερά, τολμηρά και διαρκώς μπροστά»

«Αυτό το οποίο έγινε όμως εδώ, μας διδάσκει ότι η πατρίδα μας μπορεί να αλλάζει. Να γίνεται καλύτερη, το κράτος να γίνεται πιο αποτελεσματικό.

Το νέο τμήμα του τεχνητού εμποδίου του Έβρου που θα κατασκευαστεί θα προσθέσει 35 ακόμα χιλιόμετρα. Από τους Ψαθάδες μέχρι την Κορνοφωλιά. Με αυτόνομα συστήματα επιτήρησης και με νέα φυλάκια και του Στρατού και της Αστυνομίας.

Και με ακόμα περισσότερους συνοριοφύλακες, οι οποίοι θα αυξηθούν κατά 250. Ο Έβρος, συνεπώς, μας ενώνει και μας δυναμώνει, ώστε να καθορίσουμε μόνοι μας το αύριο. Για να προχωράμε μαζί ενωμένοι σταθερά, τολμηρά και διαρκώς μπροστά», σημειώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr