
Η Ελλάδα θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Κύπρου για επανεκλογή στην Κατηγορία Γ’ του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Για την απόφαση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο
Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για επανεκλογή στην Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), για την περίοδο 2024 – 25.
Για την απόφαση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο κατά τη χθεσινή διμερή συνάντησή τους στη Λευκωσία, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Οι εκλογές για την Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του ΙΜΟ θα πραγματοποιηθούν κατά την 33η Συνέλευση του ΙΜΟ (27 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2023).
«Η εν λόγω απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης εντάσσεται, μεταξύ άλλων, στο εξαιρετικό επίπεδο ναυτιλιακής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
- Φρεάτιο – παγίδα για 12χρονη στη Ναύπακτο – Σφήνωσε το πόδι της και απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
- Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικων κοριτσιών
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Οι συνωμοσιολόγοι «γιόρτασαν» την προσελήνωση του Apollo 11 πριν από 57 χρόνια
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη



