Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί για τη Μαρία Μπέη - «Ελεεινά αισχρή, την έχω σιχαθεί»

MasterChef: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί για τη Μαρία Μπέη – «Ελεεινά αισχρή, την έχω σιχαθεί»

Η ήττα της κόκκινης ομάδας έφερε απίστευτες κόντρες στο MasterChef. Στο στόχαστρο του Μότο Μότο η Μαρία Μπέη.

Ήταν μετά την ήττα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία, που η κόκκινη ομάδα στο MasterChef προχώρησε στην πιο αιχμηρή ψηφοφορία, με τον Μότο Μότο να κερδίζει την ασυλία και να εκτοξεύει τα βέλη του στη Μαρία Μπέη.

Οι κόκκινοι είχαν συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές, με τις εντάσεις να ξεκινούν σε εκείνο το σημείο. Ο Παύλος Λούλης αισθανόταν πως θα βρεθεί υποψήφιος, κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα καθώς βγήκε στον τάκο μαζί με τον Νίκο Τράκα και τον Κωνσταντίνο Κόκοτα.

Μετά την ασυλία στον Μότο Μότο από την μπλε ομάδα, ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έστρεψε τα καρφιά του εναντίον όλων των συμπαικτών του.

«Είναι ελεεινά αισχρή»

«Αγάπες, είστε κλόουν! Κλόουν! Μην κάνεις εσύ (σ.σ. Μαρία Μπέη) τέτοια και μιλάς τώρα! Εντάξει; Πολύ μίλησες» σημείωσε ο Μότο Μότο αναφερόμενος στη Μαρία Μπέη.

«Το μόνο που κάνει αυτή η κοπέλα είναι να μιλάει! Είναι ελεεινά αισχρή! Δηλαδή την έχω σιχαθεί, δεν αντέχω άλλο να την βλέπω! Με έχει εκνευρίσει… δεν υπάρχει πόσο και με έχει κάνει έξαλλο! Απλά δεν μπορώ να την ακούω άλλο! Ας πάει να φτιάξει τα μαλλιά της και ας ασχοληθεί με κάτι άλλο παρά με τη μαγειρική και το MasterChef» συμπλήρωσε ο νεαρός διαγωνιζόμενος στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής για τη Μαρία Μπέη.

«Θα γυρίσει ο Μότο να μας πει κλόουν, ας πούμε! Δεν θέλω να του απαντήσω» σημείωσε από την πλευρά της η Μαρία Μπέη στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής.

«Είσαι ό,τι να ‘ναι»

Από την κριτική δεν ξέφυγε ούτε η Μαρία Λαζαρίδου που είχε οριστεί αρχηγός της κόκκινης ομάδας από τον Θόδωρο Γαλάνη. Ο Παύλος νωρίτερα, στη διάρκεια της ψηφοφορίας, έκανε λόγο για κλίκες. «Δεν πέρασα καλά στην ομαδική. Ο καθένας ψηφίζει όχι μαγειρικά, αλλά αγκαλιές φιλιά και πάει λέγοντας. Αρχηγέ μου θα σου αφιερώσω και ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού που λέει «είσαι ό,τι να ‘ναι», σημείωσε ο Παύλος.

Και παρά τα όσα είχε να πει για την αρχηγό της κόκκινης ομάδας, ο Παύλος δεν ψήφισε τη Μαρία Λαζαρίδου. Κάτι που σχολίασε φυσικά και η Μαρία μιλώντας με συμπαίκτη της. «Θέλω να είμαι όσο μπορώ δίκαιος και όχι τι θα μου πει ο ένας και ο άλλος» σημείωσε ο Παύλος μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024