Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σχέδιο Ήφαιστος: Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση σε μάντρες μετάλλων - Μια σύλληψη για ρευματοκλοπή

Σχέδιο Ήφαιστος: Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση σε μάντρες μετάλλων – Μια σύλληψη για ρευματοκλοπή

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στη σύλληψη ενός 39χρονου νόμιμου εκπροσώπου επιχείρησης για ρευματοκλοπή, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησαν σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ήφαιστος», το πρωί της Τετάρτης σε Ασπρόπυργο και Μέγαρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., επισημαίνονται τα εξής:

«Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες χθες, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου και των Μεγάρων στο πλαίσιο του σχεδίου «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος Αττικής.

Επιπλέον συμμετείχαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος/ Τμήμα Ελέγχου, Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Π.Ε. Δυτικής Αττικής, Κλιμάκιο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Ελευσίνας, Κλιμάκιο της Ε.Υ.Δ.Α.Π. και Κλιμάκιο του Ο.Σ.Ε..

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εγκαταστάσεις εταιριών ανακύκλωσης και επιχείρηση χονδρικού εμπορίου παλαιών σιδήρων και μετάλλων (SCRAP) .

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός (νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης) για ρευματοκλοπή, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
-2 μεταλλικοί σκελετοί (κουφάρια) οχημάτων, με αποξασμένους αριθμούς πλαισίου,

– όχημα και

– πινακίδα οχήματος, για την οποία έχει δηλωθεί κλοπή.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν 15 τροχονομικές παραβάσεις και αφαιρέθηκαν -4- άδειες ικανότητας οδήγησης, -4- άδειες κυκλοφορίας και ζεύγος πινακίδων».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024