Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το σημείο που έσπασαν οι ράγες του Προαστιακού - Κόπηκε κομμάτι 10 εκατοστών

Το σημείο που έσπασαν οι ράγες του Προαστιακού – Κόπηκε κομμάτι 10 εκατοστών

Η γραμμή θέλει αλλαγή καθώς εδώ και 15 χρόνια δεν έχει γίνει μία οργανωμένη πλήρη συντήρηση.

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Προαστιακού από Πάτρα προς Ρίο καθώς τα δρομολόγια διακόπηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής εξαιτίας βλάβης στις ράγες.

Σύμφωνα με τον μηχανοδηγό υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στις ράγες, με αποτέλεσμα οι επιβάτες που στην πλειοψηφία τους ήταν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, να ενημερώνονται από τη Hellenic Train ότι θα τους παραλάβουν λεωφορεία του ΟΣΕ.

Το MEGA βρέθηκε στο σημείο και διαπιστώθηκε ότι βλάβη αφορούσε κομμάτι της σιδηροτροχιάς το οποίο έσπασε. Επί της ουσίας κόπηκε τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής λόγω παλαιότητας.

Πηγή: TheBest.gr

Ο μηχανοδηγός όπως ήταν φυσικό εντόπισε το πρόβλημα και σταμάτησε το τρένο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το κομμάτι που έσπασε ήταν 10 εκατοστών.

Πηγή: TheBest.gr

Στο σημείο έφτασε ειδικό συνεργείο το οποίο πραγματοποίησε εργασίες στη γραμμή και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από περίπου 3 ώρες. Όπως φαίνεται στην αυτοψία που έκανε το MEGA, οι τεχνίτες έκοψαν το παλιό κομμάτι που είχε σπάσει και τοποθέτησαν το καινούργιο κομμάτι με συγκόλληση.

Πηγή: TheBest.gr

Όλοι οι τεχνίτες είναι τρία άτομα τα οποία σε λίγο καιρό πρόκειται να βγουν σε σύνταξη. Όπως επισημαίνουν, η γραμμή θέλει αλλαγή καθώς εδώ και 15 χρόνια δεν έχει γίνει μία οργανωμένη πλήρη συντήρηση.

Τι περιέγραψε φοιτητής

Όπως περιέγραψε στο MEGA ο φοιτητής Νικόλας Τσιλής, πολλοί είναι οι φοιτητές που προτιμούν τον Προαστιακό, επειδή το εισιτήριο είναι φτηνό συγκριτικά με τα αστικά λεωφορεία της πόλης.

Σύμφωνα με τον φοιτητή, ο κόσμος έφυγε από το Πανεπιστήμιο Πατρών με τα λεωφορεία της Hellenic Train, τα οποία τους μετέφεραν στον σταθμό Καστελόκαμπο, ώστε να πάρουν τον Προαστιακό με κατεύθυνση προς Πάτρα.

«Μηχανοδηγός και ελεγκτής είπαν ότι δεν θα φύγει το τρένο, γιατί υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή πιο κάτω, δεν μπορεί να περάσει. Ειπώθηκε, μάλιστα, να προχωρήσει το τρένο και να φτάσει όπου μπορέσει η γραμμή να υποστηρίξει κι ας σταματήσει. Εκεί ο μηχανοδηγός είπε ότι δεν θα πάρει τέτοια ευθύνη», δήλωσε ο νεαρός.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024