Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρουβίκωνας: Η απάντηση Παπαθανάση για την παρέμβαση έξω από το σπίτι του

Ρουβίκωνας: Η απάντηση Παπαθανάση για την παρέμβαση έξω από το σπίτι του

Ο Νίκος Παπαθανάσης απάντησε για την παρέμβαση του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του

Μοτοπορεία στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα. Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης επέλεξε να απαντήσει  στην κίνηση αυτή λέγοντας ότι «η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, ανέφερε σε ανάρτηση του «Σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα «Documento» και του κ. Κ. Βαξεβάνη, τη σκυτάλη πήραν μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Το tweet του Νίκου Παπαθανάση

Τι ανέφεραν στην ανακοίνωση τους τα μέλη του Ρουβίκωνα

«Πρόκειται για τον υπουργό που αρνήθηκε να πληρώσει δάνειο ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να τρέχει τίποτα, ενώ εμάς μας παίρνουν τα σπίτια για 500 και 1000 ευρώ» αναφέρουν, μεταξύ άλλων στο κείμενό τους τα μέλη της συλλογικότητας για τον αναπληρωτή υπουργό μετά τις κατηγορίες σε βάρος του σε υπόθεση ευνοϊκής ρύθμισης δανείου από τη Eurobank.

«Το να μιλάμε για ηθική όταν αναφερόμαστε στους ανθρώπους της εξουσίας είναι χάσιμο χρόνου. Το να προσπαθήσουμε να πείσουμε την κοινωνική βάση ότι είναι απατεώνες είναι άχρηστο, δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο μας που να μην τους θεωρεί απατεώνες. Με πρώτους τους οπαδούς και τα ρουσφέτια τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.

«Η επιλογή που έχουμε να κάνουμε είναι πάντα η ίδια. Κράτος και αφεντικά, ειδικά μετά τα μνημόνια έχουν πέσει πάνω μας και τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Και εμείς φτωχαίνουμε όλο και πιο πολύ. Δουλεύουμε όλο και πιο πολύ. Μας παίρνουν τα σπίτια.

Χάσαμε κάθε καβάτζα.

Θα συνεχίσουμε να τους κοιτάμε;» καταλήγει.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024