Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι λόγοι της ποινικής δίωξης στη μητέρα για συνέργεια στον βιασμό της 6χρονης στο Πέραμα

Οι λόγοι της ποινικής δίωξης στη μητέρα για συνέργεια στον βιασμό της 6χρονης στο Πέραμα

Τι λέει η μητέρα μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης.

Ιδιαίτερα παράξενη και με πολλές σκιές φαίνεται πως είναι η υπόθεση της 6χρονης που έπεσε θύμα ασέλγειας από έναν 43χρονο μέσα σε αποθήκη πλυντηρίου στο Πέραμα, καθώς πλέον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών.

Η μητέρα μετά την άσκηση της δίωξης μίλησε στο MEGA, και ορκίζεται στο παιδί της ότι δεν έχει κάνει κάτι και διατείνεται πως είναι αθώα.

«Βγήκε εισαγγελική απόφαση, λένε ότι θα πάω μέσα για συνέργεια. Δεν με έχουν πάρει ούτε καν από τη ΓΑΔΑ φαντάσου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το ορκίζομαι. Στο ορκίζομαι, στο ορκίζομαι στο παιδί μου. Το παιδί είναι τρομαγμένο», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Οι λόγοι που οδήγησαν στην άσκηση της ποινικής δίωξης στη μητέρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», την υπόθεση έχει αναλάβει τακτικός ανακριτής και γι’ αυτό οι αστυνομικοί δεν έχουν προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις πέραν του 43χρονου στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τα πρόσωπα που εμπλέκονται μεταξύ των οποίων και η μητέρα θα κληθούν να καταθέσουν πιθανότατα τη Δευτέρα.

Οι Αρχές σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής, εξετάζουν δύο δεδομένα, τα οποία έχουν θορυβήσει τις Αρχές και συντείνουν στο συμπέρασμα ότι το κουβάρι της υπόθεσης τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται.

Το ένα είναι πως υπάρχουν κάμερες ασφαλείας σε όλα τα σημεία του πλυντηρίου, όπως και στο αποθηκάκι που φαίνεται να έγινε ο βιασμός. Αυτό που προκύπτει από το υλικό είναι ότι σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε η μητέρα δεν έλειψε ποτέ από το σημείο που ήταν το παιδί με τον 43χρονο.

Το δεύτερο είναι ότι το παιδί έχει εξεταστεί από ειδικούς ψυχολόγους στη ΓΑΔΑ, καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ανηλίκων και προκύπτει ότι έχει πράγματα να πει.

Τι έλεγε η μητέρα πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης για συνέργεια

Η μητέρα της 6χρονης την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης για συνέργεια στον βιασμό ανηλίκου είχε μιλήσει στο MEGA και στην εκπομπή «Live News» και δήλωνε πως ένιωθε σιχαμάρα και ήθελε να δει τον 43χρονο στη φυλακή.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή τη στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν», είχε πει η μητέρα του παιδιού.

«Μου λέει άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε», είχε συμπληρώσει.

«Θέλω να τον δω φυλακή»

Η μητέρα μίλησε ακόμα ζωντανά στο «Live News» και αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση του παιδιού μετά το περιστατικό. «Η κόρη μου είναι πανικόβλητη, δεν θέλει να ακούει τίποτα για το συμβάν, με ρωτά αν έχει μπει μέσα στη φυλακή γιατί έτσι θα νιώσει ασφάλεια. Πετάγεται στον ύπνο της και είναι ταραγμένη», είχε πει η μητέρα.

«Τον γνώριζα πέντε χρόνια από όταν η κόρη μου ήταν ενός έτους, κάναμε πολύ κολλητή παρέα. Πίστευα ότι ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης. Δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαίωμα», είχε συμπληρώσει για τον 43χρονο.

Όσον αφορά για την ημέρα του συμβάντος είπε πως: «Σταμάτησα στο πλυντήριο για να πιούμε καφέ, όπως συνηθίζαμε. Καθόμασταν στο γραφείο του πλυντηρίου, εγώ, εκείνος κι η κόρη μου. Κάποια στιγμή είδα ότι έκαιγε από τον πυρετό, γιατί την είχα ήδη δύο ημέρες άρρωστη και του ζήτησα να μου φέρει ένα θερμόμετρο. Μου λέει «άσε θα την πάρω να της βάλω εγώ θερμόμετρο». Εκείνη τη στιγμή χρονομέτρησα ακριβώς δύο λεπτά, όσο κάνει ένα θερμόμετρο και σηκώθηκα να δω πού είναι γιατί δεν είχε έρθει. Είδα τον άνθρωπο αυτό μέσα στην αποθήκη να έχει ξαπλώσει το παιδί μου, το παιδί μου να μην μιλάει με κλειστά τα μάτια και να τη χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές.

Κοπάνησα το πόδι μου κάτω για να καταλάβει ότι τον είδα. Του λέω «πρέπει να φύγω, να πάρω το παιδί, ψήνεται στον πυρετό». Μόλις με είδε, ταράχτηκε, σήκωσε τα χέρια ψηλά, γύρισε και μου είπε ‘το θερμόμετρο ψάχνω, δεν το βρίσκω. Περίμενε να του βάλουμε θερμόμετρο να δούμε αν είναι». Πήρα το παιδί μου κι έφυγα».

«Μετά από αυτά που είδα, θέλω να τον δω στη φυλακή», κατέληξε η μητέρα.

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024