Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: Έγινε θεία για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού Μας

Φαίη Σκορδά: Έγινε θεία για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού Μας

«Παρότι έχουν κλείσει κάποιοι κύκλοι στη ζωή μου...»

Μια ευχάριστη ανακοίνωση, που ξάφνιασε τους τηλεθεατές έκανε το πρωί της Παρασκευής (31/3) η Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Glow, οι συνεργάτες της θέλησαν να τη συγχαρούν που έγινε για πρώτη φορά θεία.

Τότε, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο αδερφός της πανητρεύτηκε και έγινε πατέρας, με τη σύζυγό του να φέρνει στον κόσμο αγοράκι.

Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «Παρότι έχουν κλείσει κάποιοι κύκλοι στη ζωή μου και είμαι 43 θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι και έχω παιδικά όνειρα, τα οποία θέλω να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω να συνεχίσω… δεν το κάνω αυτή τη στιγμή αλλά θα ήθελα. Είμαι θεία! Έγινα πρώτη φορά θεία και θέλω να το κλέψω! Δεν θέλω να συζητήσω για τον αδερφό μου… Είμαι θεία και έχω τρέλα για τα μωρά. Είναι αγοράκι», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία. Είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ο αδελφός μου παντρεύτηκε, δεν το έμαθε κανείς, και πριν από λίγες μέρες απέκτησαν μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μεγάλη ευτυχία…», είπε στη συνέντευξή της στον Άρη Καβατζίκη η παρουσιάστρια.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη σχέση της με τα δύο παιδιά της, τον 11χρονο Γιάννη και τον 8χρονο Δημήτρη.

«Δε δικαιολογώ πράγματα στα παιδιά, στο σπίτι έχω καταφέρει να είμαι η μαμά και είναι πολύ ξεκάθαρο. Η καθημερινότητα που εγώ επέλεξα είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Αυτό φέρνει ισορροπία. Δεν είναι ότι δεν θέλω να βγω, ούτε το κάνω από σνομπισμό. Και αν κάποια στιγμή, έστω και το παραμικρό, ενοχλήσει τα παιδιά μου, θα αλλάξω δουλειά. Μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο, αλλά, αν υπάρξει θέμα, σαφώς και θα άλλαζα πορεία για το δικό τους καλό», εξομολογήθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Ξέρεις τι θέλω ειλικρινά για τα παιδιά μου; Να είναι ευτυχισμένα με ξεκάθαρες επιλογές στο μυαλό τους. Να ξέρουν τι ακριβώς θέλουν, να πολεμούν και να ονειρεύονται αυτά που θα τους κάνουν ευτυχισμένους. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι σου κάνει, τι σου ταιριάζει, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά».

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024