
43χρονος κατηγορείται ότι βίασε 6χρονο κορίτσι στο Πέραμα
Σε αποθήκη καταστήματος
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (29-3-2023) στο Πέραμα, 43χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.
Ο 43χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, βραδινές ώρες της 28-3-2023, καθώς και σε προγενέστερο χρόνο, εντός αποθήκης καταστήματος όπου ο ίδιος εργάζεται αλλά και διαμένει προσωρινά στην περιοχή του Περάματος.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στον ανωτέρω χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) μονάδες αποθήκευσης (USB) .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι είναι ηλικίας 6 ετών.
- Γιατί θα πετάξουν αεροσκάφη πάνω από την Αττική το απόγευμα της Πέμπτης
- «Η κατάσταση επιδεινώνεται»: Η Λιθουανία προχωρά στην άρση της απαγόρευσης των πυρηνικών όπλων
- Οι «baby boomers» ξανασκέφτονται τον γάμο μέχρι… να τους χωρίσει ο θάνατος – Τα «γκρι διαζύγια» που κερδίζουν έδαφος
- Και επίσημα ο Αθανασίου συνεχίζει στον ΟΦΗ
- Μηχανογραφικό 2026: Τι να προσέξετε στη συμπλήρωσή του
- «Το κιβώτιο»: Αναγνώριση βουβή, αγάπη αμετάδοτη

