Τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο η Κριστίν Λαγκάρντ
Η Κριστίν Λαγκάρντ ενεπλάκη σε τροχαίο και θα φοράει αυχενικό κολάρο.
Τροχαίο ατύχημα είχε την περασμένη Παρασκευή η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός της.
«Το αυτοκίνητο της προέδρου ενεπλάκη σε ένα τροχαίο το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την αναχώρησή της από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός της.
Η Λαγκάρντ, που ήταν επιβάτιδα στο όχημα, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, θα φοράει αυχενικό κολάρο, συνεχίζοντας να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της.
Κανείς άλλος από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Η Λαγκάρντ συμμετέχει σήμερα στη Φραγκφούρτη σε μια εκδήλωση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών η οποία εγκαινιάζει ένα κέντρο αφιερωμένο στην τεχνολογική καινοτομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα, με τη συμμετοχή των 20 κεντρικών τραπεζών των χωρών μελών της ευρωζώνης. Ένα παράρτημα αυτού του κέντρου θα λειτουργεί ταυτόχρονα στο Παρίσι.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ιωάννινα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 75χρονος από το Μιχαλίτσι που είχε εξαφανιστεί
- ΑΕΛ Novibet – Άρης 1-0: Νίκη «ανάσα» οι Θεσσαλοί με Σαγκάλ!
- Κηφισός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 19, 20 και 23 Ιανουαρίου – Δείτε αναλυτικά
- Γουλβς – Νιούκαστλ 0-0: Ο Σα έδωσε βαθμό στους γηπεδούχους
- Ταΰγετος: Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών – Κατεβάζουν τους πρώτους τραυματίες
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)



