Τροχαίοατύχημα είχε την περασμένη Παρασκευή η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός της.
«Το αυτοκίνητο της προέδρου ενεπλάκη σε ένα τροχαίο το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την αναχώρησή της από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός της.
Η Λαγκάρντ, που ήταν επιβάτιδα στο όχημα, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, θα φοράει αυχενικό κολάρο, συνεχίζοντας να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της.
Κανείς άλλος από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Η Λαγκάρντ συμμετέχει σήμερα στη Φραγκφούρτη σε μια εκδήλωση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών η οποία εγκαινιάζει ένα κέντρο αφιερωμένο στην τεχνολογική καινοτομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα, με τη συμμετοχή των 20 κεντρικών τραπεζών των χωρών μελών της ευρωζώνης. Ένα παράρτημα αυτού του κέντρου θα λειτουργεί ταυτόχρονα στο Παρίσι.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας