Ανακοίνωση για τις κινήσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παναγή Καππάτου εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου, «οι αποκαλύψεις για την δράση του βουλευτή Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτου συνεχίζονται», τονίζοντας ότι μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα για τη δράση του, θα πρέπει να πάρει θέση το Μαξίμου.
«Όπως αποκαλύπτει σήμερα η “Δημοκρατία”, το 2020 εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης, που αποδεδειγμένα αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο της» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογραμμίζει ότι «η αποκάλυψη αυτή έρχεται τρεις ημέρες μετά την άλλη αποκάλυψη ότι το 2021 εκπροσώπησε fund σε άλλη αντίστοιχη περίπτωση».
«Και ποιος ξέρει πόσες ακόμη περιπτώσεις υπάρχουν» αναρωτιέται η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Αυτή είναι η ΝΔ: Υπουργοί όπως ο κ. Παπαθανάσης “καθαρίζουν” με 50.000 ευρώ για χρέη 2 εκατ. και βουλευτές όπως ο κ. Καππάτος κυνηγούν ανελέητα στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.