Άλκης Καμπανός: Προβλήθηκε βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης – «Τέρατα» ψέλλισε η μητέρα του
Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης
Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη (28/3) η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του Άλκη Καμπανού την 1η Φεβρουαρίου του 2022 στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.
Η δίκη εξελίσσεται με την κατάθεση και ανάγνωση εγγράφων από την πλευρά της υπεράσπισης, ενώ προβλήθηκε και το σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης κατά του 19χρονου θύματος και των δύο φίλων του.
Την ώρα της προβολής οι γονείς του Άλκη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αποδοκίμαζαν και τους 12 κατηγορούμενους με τη μητέρα να λέει χαρακτηριστικά: «Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν! Και οι 12!» και πρόσθεσε «τα θέλουμε κι εμείς αυτά τα βίντεο, όλη η Ελλάδα τα έχει δει».
«Ξαναβάλτε το», φώναξε ο πατέρας του με την μητέρα του να ψελλίζει «τέρατα».
Σχετικά με το βίντεο, πρόκειται για επεξεργασμένο αρχείο της δικογραφίας που κατατέθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης. Η επεξεργασία αφορά στον αποχρωματισμό των άλλων ήχων ώστε να ακούγεται πιο καθαρά μία κραυγή περί το τέλος της επίθεσης.
Παρόμοιο βίντεο αναμένεται να κατατεθεί και από συνήγορο άλλου κατηγορούμενου.
Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης.
- ICE, Πούτιν, Νετανιάχου στο «στόχαστρο» του Μπόνο στο πρώτο άλμπουμ των U2 από το 2017
- Ξέχνα το μέγεθος: Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερο σεξ
- Η ακρίβεια «κοστίζει» στην κυβέρνηση – Κούλουμα με πολλά μποφόρ
- Ιστορίες για γέλια και για κλάματα στο Αυτόφωρο
- Στίβεν Κολμπέρ: Νικητής στην ανταρσία του εναντίον του CBS – Η απαγορευμένη συνέντευξη σπάει κοντέρ στο YouTube
- Μειωμένο έως 35% το τεκμήριο διαβίωσης






