Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εδειξε χαρακτήρα και πέρασε στους «16» ο Τσιτσιπάς (2-1)

Εδειξε χαρακτήρα και πέρασε στους «16» ο Τσιτσιπάς (2-1)

Ο Ελληνας τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Κριστιάν Γκάριν, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ και την πρόκριση στους «16» του Miami Masters.

Την πρόκριση στους «16» του Miami Masters πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον μαχητικό Κριστιάν Γκάριν, αλλά στο τέλος έδειξε χαρακτήρα και επικρατώντας με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-4) προκρίθηκε στην επόμενη φάση του αμερικάνικου Masters.

Ο συμπατριώτης μας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 12 άσους και 2 διπλά λάθη και έσωσε τα 3 από τα 4 break points του Χιλιανού, ενώ είχε 31 winners και 2/5 κερδισμένα break points.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Κριστιάν Γκάριν ήταν πολύ ανταγωνιστικός και κατάφερε να οδηγήσει τον Στέφανο στα άκρα. Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι το 4-3, όταν ο Τσιτσιπάς πίεσε και κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Χιλιανού για το 5-3. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 6-3 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τους δύο τενίστες να κρατούν τα σερβίς τους μέχρι το 5-4. Σε εκείνο το σημείο ο Γκάριν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Στέφανου και έκανε break, με το οποίο έφτασε στο 6-4. Ο Χιλιάνος ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε το ματς σε τρίτο σετ.

Ο Στέφανος μπήκε δυνατά και πίεσε στο πρώτο service game του Κριστιάν, όπου είχε δύο break points, αλλά δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί. Οι δύο τενίστες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 4-4, όταν ο Τσιτσιπάς έσπασε το σερβίς του Γκάριν για το 5-4. Στη συνέχεια, όπως και στο πρώτο σετ, σέρβιρε καλά και με 6-4 έφτασε στη νίκη με 2-1.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024