Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλά νέα για τον Χάμες

Καλά νέα για τον Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από τη χθεσινή προπόνηση της Κολομβίας, αλλά σήμερα προπονήθηκε κανονικά και θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Ιαπωνία.

Λήξη συναγερμού για τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από την χθεσινή προπόνηση της εθνικής του ομάδας, αλλά όπως δήλωσε ο προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντζο, σήμερα προπονήθηκε κανονικά και είναι διαθέσιμος για το φιλικό με την Ιαπωνία.

Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, ο οποίος είχε σκοράρει στο πρόσφατο φιλικό που έδωσε η Κολομβία με την Νότια Κορέα (2-2), δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα και είναι έτοιμος να αγωνιστεί και στο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του με την Ιαπωνία (28/3).

Οι δηλώσεις του Νέστορ Λορέντζο, όπως είναι απόλυτα λογικό, έφεραν ανακούφιση στον Ολυμπιακό, καθώς είχε σημάνει συναγερμός στο μεγάλο λιμάνι, μετά την αποχώρηση του έμπειρου σούπερ σταρ από τη χθεσινή προπόνηση της εθνικής ομάδας της Κολομβίας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αρη για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024