
Κέρκυρα: Νεκρές στο σπίτι τους δύο γυναίκες
Νεκρές δύο ηλικιωμένες γυναίκες μέσα στους σπίτι τους – Δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής το τελευταίο διάστημα.
Νεκρές βρέθηκαν δύο γυναίκες μέσα στο σπίτι τους επί της οδού Βλαχερνών στη Γαρίτσα της Κέρκυρας. Οι δύο ηλικιωμένες έμεναν μαζί και δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής το τελευταίο διάστημα.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που, σύμφωνα με το corfutvnews.gr, τους είχε παραχωρήσει το σπίτι δωρεάν, ανησύχησα και πέρασε από το σπίτι να δει αν οι δύο γυναίκες ήταν καλά στην υγεία τους.
Λόγω της έντονης δυσοσμίας που υπήρχε, ειδοποίησε κλειδαρά και όταν άνοιξε την πόρτα, είδαν τις γυναίκες νεκρές σε προχωρημένη σήψη.
Άμεσα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, οι δυο γυναίκες ήταν ήσυχες και πάντα οι δυο τους.
- Φωτιά στα Σπάτα: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Αποκάλυψη στην Ισπανία για παίκτη που μίλησε ο Ομπράντοβιτς
- Μεξικό: Νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στις αρχές Ιουνίου – Η στιγμή που ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της
- Από τον Πανιώνιο στην Ινδία ο Παύλος Δερμιτζάκης
- Αναταράξεις στο εμπόριο από τον δασμό 3 ευρώ – Τι θα κάνουν Shein και Temu
- Μαρκόπουλος: Πυρά στην «πολιτική χούλιγκαν» Κωνσταντοπούλου και στον Σαμαρά




