Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν και λήστεψαν μητέρα και κόρη - Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν τα θύματα

Αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν και λήστεψαν μητέρα και κόρη – Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν τα θύματα

Μετά τις φωνές ενός εκ των θυμάτων, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια αδίστακτων ληστών βίωσαν μητέρα με την κόρη της το βράδυ της Κυριακής μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Παλαιά Φώκαια.

Όλα έγιναν στις 3 τα ξημερώματα όταν οι δράστες αποφασισμένοι έσπασαν την ασφάλεια της εξώπορτας και βρέθηκαν μέσα στην οικεία των δύο γυναικών.

Αφού διέσχισαν τον διάδρομο φτάσανε στην πόρτα του ενός υπνοδωματίου η οποία ήταν κλειστή. Τότε, την έσπασαν με λοστό και έδωσαν μάχη τετ α τετ με την ιδιοκτήτρια.

Αφού μπήκαν μέσα, άναψαν το φως ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν εύκολα τη λεία τους. Η 35χρονη ιδιοκτήτρια που κοιμόταν μέσα, είδε τον άντρα να στέκεται από πάνω της. Στην προσπάθειά της να γλιτώσει, έδωσε μάχη σώμα με σώμα μαζί του.

Προσπάθησε βίαια να την ακινητοποιήσει με μπουνιές και κλοτσιές. Την απειλούσε συνεχώς να μη μιλήσει γιατί θα την σκοτώσει. Αυτή κατάφερε, σκίζοντας τη σήτα του παραθύρου, να βγει έξω.

«Η κοπέλα αντέδρασε πήδηξε έξω και έφυγε γύρω από το σπίτι. Έφυγε τρέχοντας μπροστά από το σπίτι και φώναζε βοήθεια», είπε φίλος της οικογένειας μιλώντας στην κάμερα του Mega.

«Μη μιλάς και δεν θα πάθεις τίποτα»

Η 64χρονη μητέρα κοιμόταν στο απέναντι δωμάτιο. Άκουσε τις φωνές της κόρης της και πετάχτηκε έξω. Τότε, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή. Την προειδοποίησε λέγοντας της: «μη μιλάς και δε θα πάθεις τίποτα».

«Μου τηλεφώνησαν και όταν ήρθα είδα ένα σκηνικό τρόμου εδώ πέρα. Ευτυχώς που πάλεψε και κατάφερε να βγει από το παράθυρο γιατί μπορεί να είχαμε δραματικές εξελίξεις, δεν ξέρω πού θα έφταναν», είπε ο αδελφός του θύματοςμ ενώ ανέφερε πως θα μείνει μαζί με τις δύο γυναίκες για να «έχουν την προστασία που τους αρμόζει».

Η 35χρονη διέσχισε την πίσω πλευρά του σπιτιού και βγήκε στον δρόμο φωνάζοντας έντρομη για βοήθεια.

Οι δύο άντρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους μιλούσαν άπταιστα ελληνικά. Μετά τις φωνές της ιδιοκτήτριας, τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους άγνωστο χρηματικό ποσό. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024