Διδυμότειχο: Νεκρός μετανάστης σε χωράφι – Τον εντόπισε αγρότης που έκανε εργασίες
Από τα πρώτα στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.
Νεκρός βρέθηκε άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών σε χωράφι ανάμεσα στα χωριά Ασημένιο και Σοφικό Διδυμοτείχου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή, πρόκειται για μετανάστη.
Το πτώμα του άτυχου άντρα εντόπισε αγρότης που είχε πάει για γεωργικές εργασίες στην περιοχή και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Παθολογικά αίτια
Διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός και έτσι την σορό παρέλαβε γραφείο κηδειών και την μετέφερε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από τον καθηγητή Ιατροδικαστικής Παύλο Παυλίδη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια και ο αλλοδαπός φαίνεται πως έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.
Το θέμα πάντως ανέλαβε Ασφάλεια Διδυμοτείχου η οποία ενημερώθηκε από την το Τμήμα Συνοριοφυλακής.
- Βαθμολογία UEFA: Η 10η θέση που δεν είναι όνειρο και τι σημαίνει
- Νέα απάτη phishing, με SMS που προσποιείται τον ΕΦΚΑ – Οδηγίες προστασίας
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Μαλανδρίνου – Κατασχέθηκαν μαχαίρια, σουβλί και κινητά τηλέφωνα
- Του είπα ένα μεγάλο όχι: Όταν η ντίβα της μουσικής Ρομπέρτα Φλακ έριξε «άκυρο» στον Κλιντ Ίστγουντ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ότι θέλουν να διαλύσουν τη χώρα του
- ΠΑΟΚ: «Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία του φιλάθλου μας»



