Τάσος Μπουγάς: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου»
«Επανάφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα γιατί είχε ξεχαστεί και δεν το έλεγαν σε κανένα μαγαζί», τόνισε ο τραγουδιστής.
Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου για το τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών.
«Έγινε χοντρό νταβαντούρι με εμένα και το διαφημιστικό. Άλλοι έχουν θυμώσει, άλλοι δεν έχουν θυμώσει γιατί έχουν πάρει ‘πακέτα’», είπε αρχικά.
Στην συνέχεια ερωτήθηκε αν έχει επικοινωνήσει με την Νατάσα Θεοδωρίδου και απάντησε: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Την παραδέχομαι σαν τραγουδίστρια, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω μαζί της. Να ρωτήσω εγώ την Νατάσα αν θα πω το τραγούδι; Δεν έχει καμία σχέση».
Και συμπλήρωσε σχετικά με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας που είπε ότι είναι στενοχωρημένη: «Το πρόβλημα είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Εγώ επανάφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα γιατί είχε ξεχαστεί και δεν το έλεγαν σε κανένα μαγαζί και δεν ξέρω αν το έλεγε και η ίδια».
«Θα δούλευα με την Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από την Νατάσα. Είμαι εκτελεστής τραγουδιών, αυτό λένε και τα συμβόλαια που κάνω», σημείωσε.
Καταλήγοντας, όταν ρωτήθηκε ο Τάσος Μπουγάς αν θα έκανε ξανά διαφημιστικό για την γνωστό κατάστημα παιχνιδιών απάντησε χαρακτηριστικά «why not?».
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα




