Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρτιζάν – Ολυμπιακός 90-75: Δεν πήγε στο Βελιγράδι ούτε ο… Ολυμπιακός

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 90-75: Δεν πήγε στο Βελιγράδι ούτε ο… Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε στην Ελλάδα λόγω ίωσης και οι παίκτες του Ολυμπιακού έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, γνωρίζοντας την ήττα από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 90-75. Μεγάλη αστοχία για τους «ερυθρόλευκους» από το τρίποντο με 3/20

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την τεράστια αστοχία του στο τρίποντο (3/20!) και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 90-75 για την 30η αγωνιστική της Euroleague. Ο ΜακΚίσικ με 21 πόντους και ο Γουόκαπ με 8π. και 9 ασίστ ήταν οι καλύτεροι από πλευράς «ερυθρόλευκων» που δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» από σήμερα το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Πολύ σημαντική νίκη για τους Σέρβους, που έχουν πλέον ρεκόρ 17-13 και συνεχίζουν στη μάχη της οκτάδας. Εξαιρετική εμφάνιση από Νάναλι, Έξουμ και Πάντερ που βγήκαν μπροστά και οδήγησαν την επίθεση της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Όπως πάντα με τους Γουόκαπ, Κάνααν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, με τον Χρήστο Παππά να κάθεται στην άκρη του πάγκου. Μέσα στην «καυτή» ατμόσφαιρα της Stark Arena, το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ στο ξεκίνημα και τις επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους Σέρβους να προηγούνται με 5 (27-22) με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το pick and roll της Παρτιζάν, αλλά και στο μακρινό σουτ.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο δεκάλεπτο έχασε τελείως τη συγκέντρωσή του, με το πρόβλημα στο σουτ πίσω από τα 6,75μ. να συνεχίζεται και να μεγαλώνει. Βεζένκοφ και Σλούκας δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν όσο συνήθως και με τον Νάναλι να κάνει «πάρτι» επιθετικά, οι Σέρβοι έφτασαν τη διαφορά μέχρι και τους 16 πόντους (48-32), πριν σκοράρει με λέι απ ο Σλούκας για το 48-34 του ημιχρόνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και με μπροστάρη τον Κάνααν που… τα πήρε με ένα επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε κατάφερε να επιστρέψει. Ο Αμερικανός σκόραρε κατά ριπάς, η άμυνα πλέον είχε σφίξει και ο Ολυμπιακός έριξε τη διαφορά στους 4 (50-46). Η αστοχία από το τρίποντο όμως συνέχισε να πληγώνει τρομερά τον Ολυμπιακό, με τους Σέρβους να τρέχουν ένα μικρό 6-0 και να φτάνουν ξανά τη διαφορά στους 10 (56-46), με την περίοδο να κλείνει με το σκορ στο 60-52.

Ο ΜακΚίσικ έσπασε το ρόδι με το πρώτο εύστοχο τρίποντο στο 31′, ωστόσο το ματς είχε πάρει τον δρόμο του, η διαφορά ανέβηκε και πάλι και κινούταν πάνω από τα διψήφια επίπεδα σταθερά. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή και η Παρτιζάν πήρε τη νίκη με 90-75, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να είναι γερά πλέον στο κόλπο της οκτάδας.

Τα δεκάλεπτα: 27-22, 48-34, 60-52, 90-75

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024