Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική αποκάλυψη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή: «Έπινα αλκοόλ κι έκανα κοκαΐνη για 25 χρόνια»

Συγκλονιστική αποκάλυψη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή: «Έπινα αλκοόλ κι έκανα κοκαΐνη για 25 χρόνια»

Για τους εθισμούς του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Μπίλι Κένι, οι οποίοι έφεραν το πρόωρο τέλος στην καριέρα του

Ο Μπίλι Κένι, ο οποίος στη δεκαετία του ενενήντα ήταν ένα «μεγάλο στοίχημα» για την Έβερτον και είδε την ποδοσφαιρική του καριέρα να τελειώνει πολύ νωρίς, είπε τη συγκλονιστική ιστορία του στο «Liverpool Echo», εξηγώντας πώς οι εθισμοί τον κατέστρεψαν κατά τη διάρκεια της περιόδου του στην αγγλική ομάδα.

«Ποτέ δεν ήπια μπύρα μέχρι να φτάσω στην πρώτη ομάδα της Έβερτον. Ήταν κάτι συνηθισμένο. Ήμουν παιδί εκείνη την εποχή. Τότε όμως ήπια αλκοόλ και έκανα κοκαΐνη για 25 χρόνια ασταμάτητα. Ασταμάτητα. Είμαι έκπληκτος που είναι ακόμα ζωντανός.

Μόλις σηκωνόμουν, έπινα, έπινα για δύο ημέρες, για τρεις ημέρες, κοιμόμουν για δύο ημέρες, έτρωγα κινέζικο φαγητό και επέστρεφα στα ίδια», είπε, προσθέτοντας ότι «ήμουν εγωιστής. Το μόνο που ήθελα ήταν αλκοόλ και ναρκωτικά».

Τώρα στα 49 του, σχολίασε ότι «είμαι νηφάλιος και αυτό είναι υπέροχο. Ξέρω πού έκανα λάθος όταν ήμουν νεότερος. Μπορώ να δω καθαρά ότι χρειαζόμουν βοήθεια, αλλά η βοήθεια δεν ήταν εκεί για μένα. Πήρα μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έπαιξα για την Έβερτον και κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει αυτό. Το απόλαυσα.

Τώρα αυτή είναι μια άλλη φάση της ζωής μου και αρχίζω να την απολαμβάνω. Έχω ακόμα τις κακές μου μέρες, όπου έχω να δουλέψω πολύ σκληρά για να παραμείνω υγιής και νηφάλιος, αλλά νιώθω ότι η ζωή μου πηγαίνει πολύ καλά».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024