Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Amanda Bynes: Ξανά σε ψυχιατρική κλινική - Έτρεχε γυμνή στους δρόμους

Amanda Bynes: Ξανά σε ψυχιατρική κλινική – Έτρεχε γυμνή στους δρόμους

Αντιμέτωπη ξανά με τους προσωπικούς της δαίμονες η ηθοποιός Amanda Bynes.

Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη η Αμερικανίδα ηθοποιός Amanda Bynes που υπέστη νέο ψυχωσικό επεισόδιο και κυκλοφορούσε γυμνή στους δρόμους στην Καλιφόρνια.

Η Amanda Bynes, που υποφέρει από προβλήματα ψυχικής υγείας, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική μετά το νέο ψυχωσικό επεισόδιο που υπέστη. Η νοσηλεία διαρκεί τυπικά για μια περίοδο 72 ωρών, ενώ μπορεί να παραταθεί αν κριθεί απαραίτητο. Είτε επειδή μπορεί να αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό της είτε για τους άλλους.

Το επεισόδιο για την Amanda Bynes έρχεται μόλις ένα χρόνο μετά την απόφαση του δικαστηρίου να την αποδεσμεύσει από την 9ετή υποχρεωτική κηδεμονία. Η απόφαση είχε και την υποστήριξη των γονιών της Lynn και Rick Bynes.

Η 36χρονη ηθοποιός Amanda Bynes δεν είχε έρθει εδώ και καιρό σε επαφή με την οικογένειά της. «Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σκληρά για να βελτιώσω την υγεία μου ώστε να μπορέσω να ζω και να εργάζομαι ως ανεξάρτητος άνθρωπος. Και θα συνεχίσω να δίνω προτεραιότητα στην ευημερία μου» είχε δηλώσει η διάσημη ηθοποιός μέσω του δικηγόρου της στις 22 Μαρτίου του 2022.

«Είμαι ενθουσιασμένη για τις επερχόμενες προσπάθειές μου, συμπεριλαμβανομένης της σειράς αρωμάτων μου. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα όταν μπορέσω», συμπλήρωνε χαρακτηριστικά.

Η κατάχρηση ουσιών και ο μεγάλος αγώνας

Η Amanda Bynes είχε ανοιχτεί στο παρελθόν για την κατάχρηση ουσιών. Αισθανόταν, σύμφωνα με συνέντευξή της το 2018 στο περιοδικό Paper, πως βρισκόταν σε ένα «σκοτεινό» μέρος.

«Έμπλεξα πολύ με τη χρήση ναρκωτικών και έγινε ένας πραγματικά σκοτεινός, θλιβερός κόσμος για μένα» σημείωνε χαρακτηριστικά. Έτσι περιέγραφε την καθημερινότητά της αφού αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική. Έμενε σπίτι, έκανε χρήση ουσιών, έβλεπε τηλεόραση και έγραφε στο Twitter.

«Είμαι νηφάλια εδώ και τέσσερα χρόνια τώρα», προσέθετε η Amanda Bynes, αναγνωρίζοντας πως τη βοήθησαν να ξαναβρεί τον δρόμο της οι γονείς της.

Η Amanda Bynes αναμενόταν να παρευρεθεί το Σάββατο στο 90’s Con με πρώην μέλη του καστ «All That». Ακύρωσε όμως την εμφάνισή της. Μια εκδήλωση που θα σηματοδοτούσε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη λήψη της οκταετούς κηδεμονίας της.

Οι γονείς της δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο νέας υποχρεωτικής κηδεμονίας μετά το νέο επεισόδιο με την Amanda. Παρά το γεγονός ότι «λύγισε», ήταν η ίδια η Amanda Bynes που κάλεσε τις αρχές την Κυριακή. Η 36χρονη ηθοποιός ζούσε μόνη της και πήγαινε κανονικά στα μαθήματα αισθητικής που είχε αποφασίσει να κάνει. Δεν περίμενε κανείς τη νέα κατάρρευση.

Εκτός ίσως από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Paul Michael που υποστήριξε ότι η Amanda Bynes δεν έπαιρνε την αγωγή της. «Έκοψε την αγωγή και δεν παίρνει τα φάρμακά της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η διάσημη ηθοποιός, που είναι διπολική, έκανε σήμα σε έναν οδηγό και τον ενημέρωσε πως είχε υποστεί ένα επεισόδιο. Ήταν η ίδια μάλιστα που κάλεσε τις αρχές και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου ειδικός ψυχικής υγείας αποφάσισε ότι έπρεπε να τεθεί υπό κράτηση «5150» που συνήθως διαρκεί 72 ώρες.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024