Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντόνα: Οι πέντε «κανόνες ευτυχίας» της βασίλισσας της ποπ

Μαντόνα: Οι πέντε «κανόνες ευτυχίας» της βασίλισσας της ποπ

Τα παιδιά της πρέπει να τους ακολουθούν κατά γράμμα

«Να είσαι χαρούμενος με αυτό που έχεις» είναι ένας από τους πέντε «κανόνες του σπιτιού» που πρέπει ν΄ακολουθούν τα παιδιά της «βασίλισσας της ποπ» Μαντόνα.

Η σταρ στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram κρατώντας μια πινακίδα, μοιράστηκε πέντε απλούς οικιακούς κανόνες που θέλει να τηρούνται από όλους στο σπίτι.

Η λίστα περιελάμβανε κανόνες θετικής συμπεριφοράς υπενθυμίζοντας στα παιδιά της να «χαμογελούν», «να είναι ευτυχισμένα» και «να ακούνε τους άλλους». Επίσης «να είναι ευχαριστημένα με αυτά που έχουν» και να είναι «ευγενικά».

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τους κανόνες στο σαλόνι του σπιτιού της φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ στολισμένο με πολύχρωμα και αφηρημένα σχέδια λουλουδιών.

Σημειώνεται ότι η Μαντόνα έχει τέσσερις κόρες και δύο γιους. Το μεγαλύτερο παιδί της είναι η Λούρδη Λεόν και ακολουθεί ο Ρόκο Ρίτσι ενώ έχει υιοθέτησε τον γιο της Ντέιβιντ Μπάντα και τις τρεις κόρες της, Μέρσι Τζέιμς, καθώς και τις δίδυμες Στελ και Εκλέρ Τσικόνε.

Η ανάρτησή της

Τον Ιανουάριο η Μαντόνα ανακοίνωσε την επιστροφή της στην σκηνή με την παγκόσμια περιοδεία «Four Decades, The Celebration Tour». Οι θαυμαστές της περιμένουν να την απολαύσουν να ερμηνεύει ζωντανά hits όπως το «Vogue», «Music», «Like a Virgin» και «Like a Prayer».

Η τεράστια περιοδεία της σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν», σημειώνει η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Θα είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της μουσικής, γιορτή των αμέτρητων επιτυχιών της, με 38 από αυτά να είναι στο Billboard Hot 100 και θα ξεκινήσει στη Rogers Arena στο Βανκούβερ. Η λίστα περιλαμβάνει 37 ημερομηνίες, με σταθμούς σε Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Ευρώπη. Ο κύκλος θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία στο Άμστερνταμ την 1η Δεκεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024