
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Καραμανλής αντί να πιέσει τους αναδόχους, τους αποζημίωνε με εκατομμύρια»
«Σήμερα αποκαλύπτεται με τον πιο εμφατικό τρόπο ποιος ήταν ο πραγματικός ρόλος και οι προτεραιότητες του κ. Καραμανλή στο Υπουργείο Μεταφορών.», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«ΟΚαραμανλής αντί να πιέσει τους αναδόχους για τα έργα ασφαλείας, τους αποζημίωνε με εκατομμύρια για τις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα – αποκάλυψη εφημερίδας.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Ο Καραμανλής αντί να πιέσει τους αναδόχους για τα έργα ασφαλείας, τους αποζημίωνε με εκατομμύρια για τις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που η ανάδοχος εταιρεία δεν προχωρούσε ούτε βήμα το έργο για την τηλεδιοίκηση, ο κ. Καραμανλής αντί να τους πιέζει να ολοκληρώσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, τους έδινε και αποζημίωση για να τους επιβραβεύσει.
Σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών αποκαλύπτει ότι ο κ. Καραμανλής έκανε δώρο 3,3 εκ. ευρώ στην εργολάβο εταιρεία για αποζημιώσεις που ζητούσε, επειδή η προηγούμενη διοίκηση ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε κινήσει διαδικασία έκπτωσής της, λόγω ασυνέπειάς της στην υλοποίηση του έργου.
Όχι ότι δεν τον ξέραμε, αλλά σήμερα αποκαλύπτεται με τον πιο εμφατικό τρόπο ποιος ήταν ο πραγματικός ρόλος και οι προτεραιότητες του κ. Καραμανλή στο Υπουργείο Μεταφορών.
Όχι η ολοκλήρωση των έργων ασφαλείας, αλλά η καθυστέρησή τους με δώρα εκατομμυρίων στους επενδυτές και στους εργολάβους.
Όχι η ασφάλεια στον σιδηρόδρομο, αλλά η απαξίωση των δικλίδων ασφάλειας, με μείωση προσωπικού και αποδιάρθρωση υπηρεσιών για να ανοίξει το δρόμο σε ΣΔΙΤ».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Η στιγμή που η CENTCOM χτύπησε για τρίτη φορά τον πύργο ελέγχου της Τσαμπαχάρ στο Ιράν και κατέρρευσε
- Βριλήσσια: «Αρκεί να ζούσε το σκυλάκι μου, έχασα τη ζωή μου» – Συγκλονίζει ο 66χρονος για την επίθεση του σκύλου
- Βίντεο-σοκ από την Ιταλία: Η στιγμή που κοσμηματοπώλης πυροβολεί και σκοτώνει δύο ληστές
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του! (vid)
- Καλούν τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών σε παραίτηση μετά από σκάνδαλο
- Γιατί millennials και Gen Z προτιμούν να πάνε διακοπές σαν γιαγιάδες;

