Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Πού έπεσε η θερμοκρασία στους -4 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Πού έπεσε η θερμοκρασία στους -4 βαθμούς Κελσίου

Με παγετό στα βόρεια και κεντρικά ξεκινά η νέα εβδομάδα

Παγετός σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 20/03 στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στο Οχυρό Νευροκοπίου με -4,3 °C.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 20/03, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.

Δείτε τον πίνακα

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με το meteo, σήμερα θα έχουμε περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές. Άνεμοι έως 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, αναμένονται γενικά νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από -1 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου, και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά στα νότιοανατολικα έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.

Σε Αττική – Θεσσαλονίκη

Στην Αττική περιμένουμε γενικά νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες μετά τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια, δυτικά και ανατολικά του νομού θα είναι έως 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024