
Στον Βόλο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε το ταξίδι στον Βόλο, και θα βρίσκεται στο πλευρό του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα των playoffs της Superleague κόντρα στην τοπική ομάδα.
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στις 17:30 στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Superleague και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό.
Μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που έκαναν την εκδρομή στον Βόλο για να ενισχύσουν την ομάδα τους και να μπει με το δεξί στη διαδικασία, οι ερυθρόλευκοι είδαν και τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να δίνει το παρών.
Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό καθώς με νίκη θα αυξήσει την πίεση σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που αγωνίζονται αργότερα στην Opap Arena και θα συνεχίσει την προσπάθεια ανατροπής του σκηνικού, μετά και το επιβλητικό διπλό επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]



