«Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος…» – Κατέρρευσε η Μπέττυ Μαγγίρα κατά την διάρκεια συνέντευξης
Τι συνέβη;
Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status του AstraTV και μεταξύ άλλων μίλησε για την αρρώστια και τον χαμό της μητέρας της.
«Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος απλά δεν ήταν ξαφνικό, το περιμέναμε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον άνθρωπό σου να φτάνει σε αυτή την εικόνα. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να το βιώνει αυτό. Έπασχε από άνοια. Πριν φτάσει σε τόσο ακραίο στάδιο, το είχε καταλάβει και μου το είχε πει» είπε αρχικά.
«Αυτοί που είναι υγιείς και το βλέπουν είναι πολύ σκληρό. Εγώ τη μάνα μου την είχα πενθήσει πολλά χρόνια πριν φύγει και ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία για αυτόν τον λόγο, γιατί μου βγήκαν φοβίες, άγχη. Έκανα ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να το διαχειριστώ και να το αντιμετωπίσω, δεν καταλάβαινα ότι οι φοβίες που μου έβγαιναν στα παιδιά μου προέρχονταν από τη μητέρα μου» πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή.
«Εν μέρει για αυτήν ήταν μία λύτρωση, γιατί δεν θες ποτέ να δεις έναν άνθρωπο να φτάνει σε αυτό το σημείο» υπογράμμισε.
«Νιώθεις πολύ έντονα την παρουσία τους. Τις προάλλες οδηγούσα, άκουγα ένα τραγούδι και ξαφνικά την ένιωσα… ένιωσα τη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα το τραγούδι έλεγε κάτι σαν «γεια από την άλλη ζωή» και σοκαρίστηκα τόσο πολύ που λέω: ίσως να υπάρχει ζωή μετά και αυτοί οι άνθρωποι να έρχονται και να μας στηρίζουν» και κατέρρευσε.
Δείτε το βίντεο
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα



