Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις με Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις με Βεζένκοφ

Για τρίτη φορά μέσα σε περίπου τρεις μήνες, άνθρωποι των Σακραμέντο Κινγκς, θα βρεθούν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Σακραμέντο Κινγκς συνεχίζουν να δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τον Σάσα Βεζένκοφ. Με κάθε ευκαιρία, οι άνθρωποι της ομάδας, τσεκάρουν τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και τα όσα απίστευτα κάνει στη φετινή Euroleague.

Ήδη σε διάστημα τριών μηνών έχουν πραγματοποιήσει δύο επισκέψεις στην Ελλάδα για χάρη του μελλοντικού MVP της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον ετοιμάζονται για την τρίτη, καθώς ο GM του οργανισμού, Μόντι ΜακΝέρ, θα βρεθεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Κυριακής (19/3 στις 15:45) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι οι Κινγκς διατηρούν τα δικαιώματα του Βεζένκοφ από τον Ιούνιο του 2022 και είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Ο Βούλγαρος σταρ του Ολυμπιακού, που χθες πραγματοποίησε ακόμα τρομερή εμφάνιση απέναντι στη Ζαλγκίρις, πετυχαίνοντας και το νικητήριο καλάθι, μετράει φέτος 18.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 22.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28:47 συμμετοχής σε 28 αγώνες της Euroleague, ενώ είναι πρώτος σε πόντους, ριμπάουντ, και αξιολόγηση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024