Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Οι φίλαθλοι μας είναι οι πιο ωραίοι τρελοί»

«Οι φίλαθλοι μας είναι οι πιο ωραίοι τρελοί»

Ο Κουβανός Σάλβα Ιντάλγκο αποθεώνει μέσω του in τους φίλους του Ολυμπιακού

Η κορυφαία ελληνική ομάδα στην Ευρώπη στo βόλεϊ, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε χθες το βράδυ τον τρίτο του ευρωπαϊκό τίτλο, με την κατάκτηση του Τσάλεντζ Κάπ με δεύτερη νίκη (3-0) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους αυτής της μεγάλης πορείας, ο Κουβανός Σαλαβαντόρ Ιντάλγκο μιλώντας στο in λίγο μετά τον μεγάλο τελικό στο κατάμεστο ΣΕΦ, δεν κρύβει το θαυμασμό του για τον κόσμο του Ολυμπιακού και υπόσχεται τατουάζ για το τρόπαιο !

«Σας αγαπάω φίλοι μου, ευχαριστούμε για όλα» είναι η αφιέρωση που δίνει μέσω κάμερας στους οπαδούς των κυπελλούχων Ευρώπης ενώ όταν τον ρωτάμε για την ατμόσφαιρα που έζησε αυτός και οι συμπαίκτες του χαμογελάει με νόημα.

«Τρομερό συναίσθημα, μοναδική εμπειρία, πολύ καλύτερη από όσο περιμέναμε. Ξέρεις έχω ξαναπαίξει σε κατάμεστες έδρες και στο Βερολίνο με 9000 κόσμο.

Απλά εδώ δεν είναι μόνο ότι ήταν πολλοί, είναι και πιο ωραίοι τρελοί φίλαθλοι ομάδας που έχω παίξει (γέλια). Πραγματικά τους θαυμάζω και τους ευχαριστούμε. Αυτό το τρόπαιο ήταν το…πρώτο σeτ και θέλουμε να ακολουθήσουν και άλλα θα τον προσπαθήσουμε» μας λέει ο Κουβανός που φωτογραφήθηκε για το in με τη μικρή κόρη του Μία (Μαγδαληνή) να «δαγκώνει» το χρυσό μετάλλιο. Δίπλα και η γυναίκα του Γκιλιένα, αλλά και ο γιoς του Ολιέν.

«Είμαι απίστευτα χαρούμενος και ευτυχισμένος που τα καταφέραμε και είναι εδώ όλη η οικογένειά μου για να το γιορτάσουμε. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, που έμεινε ενωμένη στα δύσκολα και τα καταφέραμε.

«Νιώθω και είμαι ενθουσιασμένος, που μετά από περίπου μια 20ετία, φέραμε ένα ευρωπαϊκό τίτλο στο βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Είναι απερίγραπτο να παίζεις μπροστά σε 15.000 κόσμο και θέλω να ευχαριστήσω τον απίστευτο κόσμο της ομάδας για αυτό. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το αποψινό» λέει και έχει έτοιμο το…τατουάζ.

Με τον Παναθηναϊκό

«Εννοείται πως αυτό θα κάνω. 100% τατουάζ με αφορμή το ευρωπαϊκό τρόπαιο, ήταν ένα απωθημένο και για μένα» λέει ο Κουβανός (με γερμανική καταγωγή) διαγώνιος και δεν στέκεται στην επική πρόκριση στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

«Ξέρεις πιο είναι πιο γλυκό συναίσθημα;  Μα η νίκη φυσικά και δεν ξεχωρίζω μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε με δυνατές ομάδες από τη Ρουμανία τη Βουλγαρία, τη Σλοβακία και φυσικά με τον Παναθηναϊκό που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Πάνω απ’ όλα μετράω τη νίκη» μας είπε ο Ιντάλγκο και συνέχισε:

«Είναι όμορφο που βρισκόμαστε εδώ και πιστεύω, ότι αυτό οφείλεται στο πόσο καλά ενώθηκαν τα διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά της ομάδας μας και κάναμε το πρώτο βήμα, παίρνοντας τον πρώτο τίτλο. Βήμα-βήμα, θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα φέτος, αλλά πρώτα, θα απολαύσουμε αυτό το ταξίδι που ολοκληρώσαμε σήμερα και θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά και πολύ κουρασμένος, με όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει τους τελευταίους έξι μήνες, η σκληρή δουλειά στο τέλος πάντα σε ανταμείβει, για αυτό νιώθω πολύ ικανοποιημένος» κατέληξε ο Κουβανός άσος του Ολυμπιακού.

Η μικρή του κόρη τον τραβά από το χέρι και κάπου εκεί τον καληνυχτίζουμε.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024