Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ξεσκεπάζει το ειδύλλιο Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Σοφιάνας Αβραμάκη

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ξεσκεπάζει το ειδύλλιο Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Σοφιάνας Αβραμάκη

Όλο το παρασκήνιο της αποκάλυψης για τα ερωτικά τετ-α-τετ

Στο «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/3) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και, μεταξύ άλλων, απάντησε για την τρίτη κοπέλα που ειπώθηκε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά ο Μάριος Πρίαμος, πριν μπει στο Survivor All Star.

«Ίσως κάποιες φορές η συμπεριφορά μου να ήταν τοξική, βρισκόμουν σε άμυνα συνεχώς γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση οι τρεις νέες παίκτριες. Η κατάσταση έγινε ως εξής: Ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος και πήγε η Ελευθερία και του είπε «έχεις κάνει αυτό με εκείνη, με εκείνη κτλ». Εκείνος απάντησε ναι. Έρχεται μετά η ρεπόρτερ και μου λέει να πάμε για προσωπική συνέντευξη. Η Ελευθερία έλεγε διάφορα ονόματα και ο Μάριος απαντούσε θετικά», αποκάλυψε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν δίπλα. Σε αυτό το ριάλιτι, όταν είσαι δίπλα, σε ρωτάει η ρεπόρτερ σε προσωπική συνέντευξη. Τότε με ρώτησαν για την τρίτη κοπέλα και τους είπα ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα μίας κυρίας που δεν είναι εδώ. Τότε μου είπαν ότι στο βίντεο υπάρχει καταγεγραμμένο το όνομα και ότι μπορεί να παιχτεί με μπιπ. Παίχτηκε με μπιπ το όνομα από εμένα και δεν παίχτηκε καθόλου η στιγμή της συζήτησής τους. Σαν να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο».

«Μας βγήκε Μάνθος Φουστάνος»

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της 26ης Φεβρουαρίου, αποκαλύφθηκε το όνομα του τρίτου προσώπου που είχε έρθει κοντά ο Κύπριος όταν συζητούσε η Ελευθερία Ελευθερίου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
«Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την Σ…. Μπράβο σεξουαλικότητά», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάβοντας «φωτιές».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024