Ριτσώνα: Άγριος ξυλοδαρμός 28χρονου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
O 28χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του και τον παρέπεμψαν στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται
Ομάδα 6 – 8 ατόμων, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ξυλοκόπησε άγρια, με μπουνιές και κλωτσιές, 28χρονο από τη Συρία που μένει στη Δομή.
Αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού ήταν ο 28χρονος να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής τους και τον παρέπεμψαν στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία, με το ΑΤ Χαλκίδας να αναλαμβάνει την προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).