Φλόριντα: Έλληνας ομογενής συνελήφθη για παράνομη καταγραφή πελατών σε καφετέρια
Ο δράστης παραδέχθηκε την παράνομη πράξη του
Έλληνας ομογενής στη Φλόριντα συνελήφθη καθώς φέρεται πως είχε εγκαταστήσει κάμερες στις ανδρικές τουαλέτες καφετέριας στην οποία είναι συνεργάτης και υπάλληλος.
Σύμφωνα με το Fox News, ο Ελληνοαμερικανός συνελήφθη από το αστυνομικό τμήμα του Τάρπον Σπρινγκς στις 11 Μαρτίου, μετά από καταγγελία πελάτη που ανακάλυψε την κρυφή κάμερα κάτω από τον νιπτήρα του μπάνιου του μαγαζιού.
Μετά την ανακάλυψη, ο πελάτης καβγάδισε με τον Ελληνοαμερικανό, ο οποίος τεικά παραδέχθηκε την παράνομη ενέργεια.
Ο Έλληνας ομογενής που συνελήφθη
Η έρευνα για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία κάλεσε οποιονδήποτε έχει επισκεφθεί την καφετέρια από τις 13 Φεβρουαρίου 2023, έχει χρησιμοποιήσει την ανδρική τουαλέτα και αισθάνεται ότι μπορεί να είναι θύμα, να επικοινωνήσει με τις αρχές.
Όλες οι ταυτότητες των θυμάτων, πρόσθεσε η αστυνομία, θα παραμείνουν εμπιστευτικές.
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
