Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάσα για Λεβαδειακό και Ιωνικό

Ανάσα για Λεβαδειακό και Ιωνικό

Τρίποντα «χρυσάφια» στο φινάλε της κανονικής περιόδου πέτυχαν Λεβαδειακός και Ιωνικός κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Νίκες οξυγόνο πέτυχαν Λεβαδειακός και Ιωνικός στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Superleague, με τους Βοιωτούς να επικρατούν με 2-0 του ΟΦΗ και τους Νικαιώτες 1-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Στην 12 θέση με 18 βαθμούς ο Ιωνικός, στους 17 παρέα με την Λαμία ο Λεβαδειακός.

Ο Ιωνικός κατάφερε να προηγηθεί νωρίς. Μόλις στο 7ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Παπαδόπουλος έκανε κακή έξοδο , ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τον Μάντζη να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής τους, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας προσπάθησε στο φινάλε να σκοράρει, διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Τρίποντο ψυχολογίας ο Λεβαδειακός

Μια πολύτιμη νίκη που του δίνει ώθηση για την συνέχεια πέτυχε ο Λεβαδειακός κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού και το βρήκαν με τον Διαμαντή να στέλνει άθελα την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι τιμώρησαν ακόμα ένα λάθος της άμυνας του ΟΦΗ. Ο Γιαννιώτας έκανε τη σέντρα, με την μπάλα να βρίσκει πάνω στον Νίκα, ο οποίος δεν χρειάστηκε να κάνει την προβολή για να τη στείλει στα δίχτυα για το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Χάμοντ, Βινίσιους, Τσάπρας, Σαχπεκίδης (80′ Σκβάρκα), Νίκας (80′ Δούμτσιος), Μεχία (66′ Μπελμόν), Γιαννιώτας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Παζ.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μπιφουμά (57′ Τσιλιανίδης), Θοράρινσον, Διαμάντης, Πασαλίδης, Μοσκέρα (57′ Γκρένινγκ), Ντιούσε, Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο (80′ Τζου).

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024