Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφιάνα Αβραμάκη: «Μια πανελίστρια είπε το δικό μου όνομα»

Σοφιάνα Αβραμάκη: «Μια πανελίστρια είπε το δικό μου όνομα»

Τα έβγαλε όλα στη φόρα η πρώην παίκτρια του Survivor

«Χείμαρρος» ήταν σε τηλεοπτική εμφάνισή της η Σοφιάνα Αβραμάκη. Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και σχολίασε τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ απάντησε και σε όσα ακούστηκαν για εκείνη το τελευταίο διάστημα.

«Γενικά δε μπορώ να πω ότι χαίρομαι με όλα αυτά που γίνονται γύρω από το όνομά μου. Γιατί απασχολώ σε συγκεκριμένα θέματα, σαν όνομα. Δε μπορώ επίσης να πω ότι τα παίρνω πάρα πολύ προσωπικά, γιατί εγώ ξέρω ποια είμαι, οι δικοί μου άνθρωποι επίσης ξέρουν επίσης ποια είμαι. Περισσότερο παρατηρώ. Έχω βάλει πάρα πολλές φορές νερό στο κρασί μου, αλλά κάποια πράγματα θεωρώ ότι κάπου ξεπερνούν τα όρια», ανέφερε αρχικά η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Στη συνέχεια, όταν τη ρώτησαν για τις ερωτικές σχέσεις του Μάριου Πρίαμου και στις φήμες ότι ήταν η τρίτη γυναίκα που είχε σχέση μαζί του, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι η Μαρία Αντωνά είχε στείλει μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και είχε πει πράγματα που δεν ισχύουν.

«Να μπει ένα μέτρο στον σχολιασμό»

«Και με τον Μάριο; Μπράβο γυναικεία αλληλεγγύη από την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι ότι τα λέει με ένα ναζιάρικο ύφος και νομίζει ότι πάνε στο απυρόβλητο. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Γιατί κάποιοι το παίρνουν και το τραβάνε. Όταν ειπώθηκε το όνομα και μπήκε το μπιμπ, εγώ μπήκα στο Twitter και έβλεπα ότι έπεφταν στοιχήματα για το αν είμαι εγώ ή η Σταυρούλα. Μου έστελναν μηνύματα από το περιβάλλον μου να με ρωτήσουν αν είμαι εγώ.

Την επόμενη ημέρα σε μια πρωινή εκπομπή συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο και αυτό το έμαθα από το Twitter. Έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια, που επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτή. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα ήταν μια πανελίστρια – σχολιάστρια σε πρωινή εκπομπή σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα, η οποία προς τιμήν της μου έστειλε προσωπικό μήνυμα. Δεν είπαν ολόκληρο το όνομα. Είπε ότι το πρώτο γράμμα είναι από «Σ», το δεύτερο φωνήεν και πως είναι από τις όμορφες κοπέλες του Survivor. Έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα.

Η ίδια κυρία μετά από λίγες ώρες πολύ έξυπνα εκ μέρους της δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου. Ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα και ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει. Με φωτογράφισε όμως. Είπε “γιατί εκπλήσσεστε; Η κοπέλα αυτή είναι ο θηλυκός Πρίαμος. Όταν κάποια θέματα ξεπερνούν το σχολιαστικό κομμάτι και μπαίνουν στο προσωπικό, δεν μου κάνει καν την αίσθηση να κινηθώ νομικά. Δεν θα το κάνω.

Όλοι αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, δεν θέλω να δώσω έκταση. Δεν έχω ανάγκη από καμιά συγγνώμη, γιατί θα είναι κάλπικη. Να μπει ένα μέτρο στον σχολιασμό. Και εμείς έχουμε οικογένειες και μας έχουν χρεώσει τον κάθε έναν. Με τον Μάριο γνωρίζομαι, έχω φιλικές σχέσεις, δεν κρυφτήκαμε αλλά κάπου ώπα. Δεν είμαι καν στο παιχνίδι. Σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η προσωπική ζωή μου;», ξέσπασε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024